Se plânge de bani, deși Harry e mai bogat decât William! A primit o moștenire mai mare!

5 aprilie, 2024

Se află într-o goana nebună după bani, motiv pentru care a și renunțat la anumite principii și-a dezvăluit secrete de familie în spațiul public, însă fiul cel mic al actualului monarh nu e deloc sărac! Dimpotrivă.

William și Harry, Getty (1) jpg

În 2020, Prințul Harry și Meghan Markle s-au decis să renunțe la îndatoririle regale, exprimându-și, sus și tare, dorința de-a deveni „intedendenți din punct de vedere financiar”. Și se pare că perechea regală a reușit așa ceva, dar doar cu ajutorul unei moșteniri importante!

Harry a moștenit mai mulți bani decât fratele lui William, de la mama lor, Prințesa Diana. Moștenirea lui s-a ridicat la 26,7 milioane de dolari, Lady Di lăsându-le fiilor ei 17,3 milioane de dolari. După achitarea datoriilor regretatei prințese, mai rămăseseră 11,3 milioane de dolari, iar, după câteva investiții făcute cu cap de niște experți regali, suma respectivă a ajuns la 26,7 milioane de dolari. Cei doi frați regali au putut accesa acești bani abia când au împlinit 20 și ceva de ani. Însă nu au primit sume egale…

Abia mai târziu s-a aflat că cei doi prinți n-au moștenit aceeași sumă de la familia regală. Astfel, Harry a primit mai mulți bani de la străbunica lui, Regina Elisabeta, Regina Mamă, după ce aceasta s-a prăpădit, în 2002. Ea a lăsat nu mai puțin de 91,7 milioane de dolari, printre care și piese de artă, fiicei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Mai departe, în 1994, Regina Mamă a plasat două treimi din averea ei într-un fond care să le fie atribuit strănepoților ei. Astfel, fondul respectiv le-a asigurat fraților William și Harry 19,6 milioane de dolari, după cum a dezvăluit BBC în 2002.

Moștenirea primită de Harry de la Prințesa Diana și Regina Mamă a jucat un rol semnificativ în încercarea soților regali Harry și Meghan Markle de a-și asigura independența financiară mult dorită. Acest lucru a fost posibil cu atât mai mult cu cât Harry a primit mai mulți bani decât William de la familia regală.

Mai multe pentru tine...

Suma moștenită de acesta este de peste 26,7 milioane de dolari. Așadar nu se pune problema că prințul nu are cum să se întrețină în SUA. Însă, de ce nu?!, orice ban primit în plus e binevenit! Harry s-a folosit de fiecare ocazie ivită pentru a-și rotunji veniturile.

Totuși de ce a primit William mai puțini bani decât Harry?

Pentru că s-a considerat că, având în vedere statutul său din familie, de viitor rege, nu era nevoie să împartă în mod egal moștenirea familiei. Cu alte cuvinte, Prințul William, când va urca pe tron, va primi niște sume de bani consistente și nu va depinde sub nicio formă de banii primiți de la mama lui sau de la străbunică.

În același timp, Harry este al cincilea în linia succesorală, motiv pentru care nu-l așteaptă nicio altă sumă de bani prea curând din partea familiei sale. Trebuie să se descurce cu care a primit deja. Dar va fi oare de-ajuns sau va fi nevoit să mai vândă și alte secrete de familie pentru a câștiga noi bani?

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg