Se poartă animal print și la Casa Regală. Principesa Sofia a optat pentru o ținută wild

8 octombrie, 2024

Intrat demult în modă ca un must have, imprimeul introdus de regretatul Roberto Cavalli a ajuns și în opțiunile vestimentare de la Casa Regală, un nou semn de modernism.

Principesa Sofia la ambasada Germaniei de Ziua Germaniei   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpg

Regulile etichetei regale impun anumite croiuri, lungimi și chiar culori, toate fiind incluse într-un soi de îndrumar vestimentar unanim acceptat de cam toate casele regale - cu variațiuni în funcție de cultură și port tradițional.

Doamnele din Familia Regală română au preferat să adopte un cod vestimentar înclinat spre business, o linie oficială destul de sobră și impunătoare, care în ultima vreme a fost „îndulcită” cu o cromatică mai îndrăzneață sau cu imprimeuri interesante. O contribuție, în acest sens, a avut, cel mai probabil, și designerul Alexandru Ciucu, de la care am aflat că rolul său de furnizor regal nu se limitează doar la realizarea de costume bărbătești (domeniul său de top), ci și la oferirea de consiliere vestimentară în zona garderobei feminine.

Cert e că am văzut o evoluție îmbucurătoare la nivel stilistic atât în ceea ce privește look-ul Majestății Sale Margareta, cât și a surorilor sale, dintre care Principesa Sofia, ca cea mai activă dintre ele la acest moment, părând a fi și cea mai dispusă la experimentat ținute noi. Și trebuie să recunoaștem că nu ne așteptam să vedem în garderoba sa o piesă animal print, care nu e doar o piesă statement, ci este și o notă clară de modernism. 

Mai multe pentru tine...

Principesa Sofia a ales o rochie cu imprimeu wild la recepția organizată de Ambasada Germaniei cu ocazia Zilei Naționale. Ținuta a fost „îmblânzită” cu ajutorul unui sacou scurt cu mâneci trei sferturi, tip bolero, și cu pantofi negri cu toc gros. Și nu doar că i-a venit bine, ci a și făcut impresie la întâlnirea cu Peer Gebauer, ambasadorul Federației Germane în România, dar și cu membri ai Corpului Diplomatic, Nunțiul Apostolic, reprezentanți ai ambasadelor Franței, Spaniei, Elveției, Japoniei, Coreei de Sud, Marocului, Finlandei, Olandei, Malaeziei și alții.

FOTO: Daniel Angelescu/Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Mary (2) jpg
pamela anderson baywatch foto profimedia jpg
Meghan Markle dieta jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
regele charles al iii lea profimedia jpg
FotoJet Sophie jpg
Meghan Markle și Harry colaj  jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
FotoJet Mary jpg
FotoJet Charlene jpg
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg