Și ei au trecut prin întâmplări „aproape catastrofale”! Regalii care-au văzut moartea cu ochii

26 mai, 2023

După ce am aflat că Ducii de Sussex erau cât pe ce să-și piardă viața într-un accident nefericit, ne-am adus aminte de alți membrii ai familiei regale britanice care erau să dea colțul în urma unui incident. Bine, în cazul lui Meghan și-al lui Harry, nu s-a întâmplat cu adevărat niciun accident, dar, dacă s-ar fi întâmplat, ar fi fost „catastrofal”, știm cu toții asta. 

image

Regina Elisabeta era să fie împușcată chiar de gardianul ei

Regretata Regină Elisabeta a II-a era să-și piardă viața cu mult înainte de 2022. Fostul monarh adora să se plimbe noaptea prin Palatul Buckingham, iar, în una din seri, plimbarea reginei era cât pe ce să devină o adevărată tragedie.

Unul dintre gardienii regali a confundat-o pe suverană cu un intrus și a sărit imediat spre ea: „Cine e acolo?”, a țipat el spre Majestatea Sa, ne informează The Times. După care s-a auzit în întuneric: „Vai de mine, Majestate, era să vă împușc!”

Regina nu s-a supărat pe gardianul zelos: „Nu-i nicio problemă! Data viitoare o să sun înainte clopoțelul ca să nu fii nevoit să mă împuști”, i-a spus Regina Elisabeta a II-a supusului ei.

Regina Camilla era să pice cu elicopterul. De mai multe ori!

În 2018, Regina Camilla a fost implicată într-un incident înfricoșător cu elicopterul, care putea să-i curme viața fără doar și poate. Se întorcea ea bine-mersi spre casă când elicoperul în care se afla s-a lovit de altă aeronavă.

Daily Mail a dezvăluit pericolul extrem care o păștea pe soția Regelui Charles al III-lea în acele momente. Un controlor de trafic a recunoscut că erau șanse mari ca cele două elicopetere să se cionească mai zdravăn și să se distrugă unul pe altul. Cu adevărat catastrofal, nu? În ultima secundă, au reușit să se evite reciproc și întregul incident să se lase doar cu câteva zgârieturi pe carcasa aeronavelor.

În 2020, Camilla a avut același ghinion. Avionul ei a avut probleme în aer. Lovise o pasăre. Iar impactul a cauzat ceva stricăciuni la bord, însă, în ciuda acestui lucru, întreaga aeronavă a reușit să aterizeze ulterior cu succes.  

Regele Charlea era să moară într-un accident la schi

În 1988, Charles a călătorit cu câțiva prieteni – maiorul Hugh Lindsay și Patricia Palmer-Tomkinson – într-o stațiune de schi din Elveția. Și, într-una din zile, când se aflau pe pârtie și se simțeau minunat, s-a pornit o avalanșă.

Din fericire, Charles a reușit să se adăpostească de valul de nea care vedea spre el, însă prietenii lui n-au fost la fel de norocoși. Lindsay și Palmer-Tomkinson au fost prinși sub zăpadă, iar Charles a încercat din răsputeri să o scoată pe amica lui de sub nămeți. Din păcate, a fost prea târziu, Lindsay și-a pierdut viața în acea zi. Iar Charles a plâns ca un copil după tragedia desfășurată chiar sub ochii lui.

Mai multe pentru tine...

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg