Și ei au trecut prin întâmplări „aproape catastrofale”! Regalii care-au văzut moartea cu ochii

26 mai, 2023

După ce am aflat că Ducii de Sussex erau cât pe ce să-și piardă viața într-un accident nefericit, ne-am adus aminte de alți membrii ai familiei regale britanice care erau să dea colțul în urma unui incident. Bine, în cazul lui Meghan și-al lui Harry, nu s-a întâmplat cu adevărat niciun accident, dar, dacă s-ar fi întâmplat, ar fi fost „catastrofal”, știm cu toții asta. 

image

Regina Elisabeta era să fie împușcată chiar de gardianul ei

Regretata Regină Elisabeta a II-a era să-și piardă viața cu mult înainte de 2022. Fostul monarh adora să se plimbe noaptea prin Palatul Buckingham, iar, în una din seri, plimbarea reginei era cât pe ce să devină o adevărată tragedie.

Unul dintre gardienii regali a confundat-o pe suverană cu un intrus și a sărit imediat spre ea: „Cine e acolo?”, a țipat el spre Majestatea Sa, ne informează The Times. După care s-a auzit în întuneric: „Vai de mine, Majestate, era să vă împușc!”

Regina nu s-a supărat pe gardianul zelos: „Nu-i nicio problemă! Data viitoare o să sun înainte clopoțelul ca să nu fii nevoit să mă împuști”, i-a spus Regina Elisabeta a II-a supusului ei.

Regina Camilla era să pice cu elicopterul. De mai multe ori!

În 2018, Regina Camilla a fost implicată într-un incident înfricoșător cu elicopterul, care putea să-i curme viața fără doar și poate. Se întorcea ea bine-mersi spre casă când elicoperul în care se afla s-a lovit de altă aeronavă.

Daily Mail a dezvăluit pericolul extrem care o păștea pe soția Regelui Charles al III-lea în acele momente. Un controlor de trafic a recunoscut că erau șanse mari ca cele două elicopetere să se cionească mai zdravăn și să se distrugă unul pe altul. Cu adevărat catastrofal, nu? În ultima secundă, au reușit să se evite reciproc și întregul incident să se lase doar cu câteva zgârieturi pe carcasa aeronavelor.

În 2020, Camilla a avut același ghinion. Avionul ei a avut probleme în aer. Lovise o pasăre. Iar impactul a cauzat ceva stricăciuni la bord, însă, în ciuda acestui lucru, întreaga aeronavă a reușit să aterizeze ulterior cu succes.  

Regele Charlea era să moară într-un accident la schi

În 1988, Charles a călătorit cu câțiva prieteni – maiorul Hugh Lindsay și Patricia Palmer-Tomkinson – într-o stațiune de schi din Elveția. Și, într-una din zile, când se aflau pe pârtie și se simțeau minunat, s-a pornit o avalanșă.

Din fericire, Charles a reușit să se adăpostească de valul de nea care vedea spre el, însă prietenii lui n-au fost la fel de norocoși. Lindsay și Palmer-Tomkinson au fost prinși sub zăpadă, iar Charles a încercat din răsputeri să o scoată pe amica lui de sub nămeți. Din păcate, a fost prea târziu, Lindsay și-a pierdut viața în acea zi. Iar Charles a plâns ca un copil după tragedia desfășurată chiar sub ochii lui.

Mai multe pentru tine...

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg