Surpriza pe care vrea să le-o facă Prințul William copiilor săi și soției Kate Middleton

20 septembrie, 2023

Prințul de Wales și-a început săptămâna la New York, unde a avut programate două zile intense. Din păcate atât pentru el, cât și pentru mulțimea strânsă să îl vadă, marii absenți au fost soția Catherine și cei trei copii ai lor. Aceștia nu au venit, de data asta.

Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg

Moștenitorul tronului britanic speră însă ca această situație să se remedieze în curând.

William a vizitat orașul New York, cu ocazia Summit-ului pentru inovație Earthshot Prize, pe 19 septembrie, în timpul căruia i-a dezvăluit pe cei 15 finaliști candidați pentru a primi râvnitul premiu.

Prințul de Wales a vrut să se bucure la maxim de această vizită, prima la New York după 9 ani, căci William mai fusese ultima oară în ”Big Apple” în 2014. Pandemia și decesul Reginei Elisabeta l-au ținut departe. Fiul moștenitor al Regelui Charles a mers la Summit ieri, la Hotelul Plaza, a coborât la Fire House Ten din FDNY, care este vizavi de Ground Zero Memorial, unde se aflau cândva Turnurile Gemene, înainte de tragedia de la 11 septembrie 2001.

El s-a întâlnit și cu pompierii. William însuși este pilot RAF de căutare și salvare și specializat pe ambulanțele aeriene. Afară, Prințul a vorbit și cu mulțimea adunată, care l-a întrebat dacă s-a gândit să-i aducă în America și pe copiii săi și soția Kate.

George are zece ani, Charlotte, opt ani și Louis, cinci ani. Ei bine, Prințul de Wales crede că este foarte posibil să vină într-o zi și cu ei peste ocean: ”Mi-ar plăcea tare mult să îi aduc aici, într-o zi”, a mărturisit candid Will.

Mai multe pentru tine...

Așadar, ne așteptăm ca planurile Prințului de Wales să se concretizeze rapid. Cu siguranță și cei mici ar fi încântați de New York. Nostalgicii regali regretă că William nu este în relații bune cu Harry, gândidu-se ce frumos ar fi dacă s-ar vizita și dacă cei cinci verișori regali ar putea să se joace împreună și să socializeze.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg