Topul celor mai atrăgători bărboși regali. Prințul William se numără printre favoriți?

6 septembrie, 2024

Prinții și regii au întotdeauna o imagine la patru ace, ireproșabilă, iar bărbieritul făcea, până mai ieri, parte din rutina membrilor masculini ai familiilor regale. Însă există și excepții, care sunt demne de luat în seamă. Care sunt cei mai sexy bărboși de la palat?

image

Doar pentru că trebuie să arate întotdeauna bine, asta nu înseamnă că nu pot avea barbă. Însă știm cu toții că Regina Elisabeta a II-a avea reguli stricte pe vremea domniei ei îndelungate și nu permitea… scăpări precum nebărbieritul într-una din zile.

Cu toate astea, chiar la palatul britanic s-a întâmplat ca prinții să ignore regula fostei suverane și să iasă în public cu păr facial, spre deliciul fanelor regale, care au și realizat un clasament al celor mai atrăgători bărboși de la palat. Cine este preferat?  

Regele Charles

image

Actualul monarh britanic s-a afișat, de cele mai multe ori, cu fața proaspăt bărbierită, însă a existat o perioadă din viața lui, în anii ’70, când făcea parte din Marina britanică, când și-a lăsat barbă. A fost sau nu o alegere bună să și-o radă?

image

Prințul William

Viitorul rege britanic face furori acum cu barba lui! Dar nu prima dată când s-a prezentat la evenimente publice cu asemenea imagine… rebelă. În 2008, Prințul William și-a lăsat barbă, însă bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, i-a și dat ordin să și-o radă. Iar el s-a conformat dorinței fostului șef al monarhiei, din păcate...

image

Totuși, în anul de grație 2024, soțul lui Kate Middleton a creat o adevărată isterie printre admiratoarele lui cu barba afișată în august, în clipul video în care îi felicita pe olimpicii britanici, împreună cu mama copiilor săi. Iar zilele trecute, William a reapărut nebărbierit, imagine care l-a propulsat în vârful clasamentului celor mai sexy bărboși regali.   

Prințul Harry

image

Fiul cel mic al Prințesei Diana e bărbos de ani de zile, lucru pe care deși l-a dorit cu ardoare. De fapt, Harry i-a cerut permisiunea Reginei să poarte barbă la nunta lui cu Meghan Markle, în 2018, însă Elisabeta a II-a n-a permis asemenea extravaganță.

Regele Frederik

image
Mai multe pentru tine...

Suveranul Danemarcei este adeptul părului facial, motiv pentru care are barbă de ceva timp și, trebuie să recunoaștem, nu-i stă deloc rău. Să-l plasăm cumva pe locul secund în topul celor mai atrăgători bărboși regali?

Regele Willem-Alexander

image

Și monarhul olandez are o abordare relaxată în ceea ce privește imaginea unui rege. Astfel, are barbă de câțiva ani și nu dă semne că s-a săturat de ea.

Regele Felipe

image

Un loc pe podium trebuie să-i revină și suveranului Spaniei, care face și el furori cu barba sa de ani întregi.

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg