Un înger în alb. Prințesa de Wales, ravisantă alături de familie la concertul de colinde

9 decembrie, 2023

Prințul William și cei trei copii ai lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au însoțit-o pe Prințesa de Wales la concertul anual de colinde de la Catedrala Westminster, în seara de 8 decembrie.

image

Printre invitații de seamă de la evenimentul regal anual s-au numărat cântăreții Beverly Knight și Adam Lambert, muzicianul Jacob Collier și actorul Jim Broadbent. Sora prințesei, Pippa și soțul acesteia, James Matthews, au participat și ei la concertul de colinde, alături de Prințesa Beatrice cu soțul Edoardo Mapelli Mozzi și fiul acestuia, Christopher Woolf.

Kate Middleton a avut un cadou special pentru audiența din Westminster Abbey – o interpretare a piesei „Last Christmas”, cântată la pianul lui John Lennon. Prințesa a închiriat pianul la care legendarul membru al trupei The Beatles a compus melodia Imagine de la cei care administrează moștenirea lăsată de George Michael.

Cântărețul care s-a stins din viață chiar în ziua de Crăciun, în 2016, cumpărase pianul la prețul de 1,45 milioane de lire sterline. Hitul lui George Michael de Crăciun va fi interpretat și de câștigătorul premiului Grammy, Jacob Collier, în timpul concertului devenit deja tradiție în familia regală britanică.

Evenimentul Royal Carols: Together at Christmas a fost filmat aseară și va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, pe ITVI și ITVX. Aflat la a treia ediție, concertul de colinde a fost inițiat de Prințesa Catherine, pentru a-i recompensa pe cei care au sărit în ajutorul altora în cursul anului care se încheie în curând, și este susținut de Fundația Regală, organizația caritabilă a Prințului Wiliam și a lui Kate Middleton.

Tema din acest an este „Primii ani”, pentru a accentua cât de important este tot ceea ce li se întâmplă copiilor în primii lor ani de viață, de când se nasc până la vârsta de 5 ani, și cum conturează startul în viață dezvoltarea lor ca adulți. Printre cei 1500 de invitați la eveniment s-au numărat și părinți, îngrijitori, educatori, moașe și voluntari din sistemul medical.

Spectacolul din Westminster Abbey a fost întreținut de corul care a acompaniat muzicieni precum Freya Ridings și James Bey, dar și duetul Beverley Knight - Adam Lambert, care a interpretat The Christmas Song, făcut celebru de Nat King Cole.

image

Afară, prințesa a cerut să fie instalată o cutie poștală specială, unde participanții au fost invitați să depună câte o scrisoare adresată celor nevoiași. Copiii lui Kate au depus și ei câte o scrisoare copiilor aflați în grija organizațiilor caritabile, moment surprins de camerele de filmat și fotografiat prezente la eveniment.

În ceea ce o privește pe Kate, ea a captat toate privirile cu ținuta sa all white. Haina de mare efect Catherine Walker a fost asortată la pantalonii largi Holland Cooper, în valoare de 299 de lire sterline, și la accesoriile ei de preț – o geantă albă de la Strathberry și perechea de cercei Van Cleef, de 6.00 de lire sterline.

Mai multe pentru tine...

În ciuda ultimelor zile dificile, în care Kate și Regele Charles au fost învinuiți de rasism în ediția olandeză a cărții Endgame, scrisă de Omid Scobie, Prințesa de Wales a fost toată numai un zâmbet la evenimentul de mare amploare, unde a fost sprijinită de întreaga ei familie.

 foto - Profimedia, GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg