Unde sunt copiii? Ducii de Sussex au cea mai impersonală felicitare de Crăciun!

18 decembrie, 2022

După ce și-au făcut cunoscută povestea de dragoste în documentarul exploziv „Harry & Meghan”, ne așteptam să vedem o imagine nouă a familiei ducilor de Sussex de Crăciunul acesta. Când colo, felicitarea cuplului regal este mai impersonală ca niciodată!

image

Felicitarea de sărbători a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, care n-a fost publicată pe hârtie, ne arată o fotografie alb-negru cu ei doi din seara în care au primit acel controversat premiu pentru lupta lor împotriva rasismului din cadrul familiei regale. Nu menționează nimic despre Crăciun și nici copiii lor nu-și fac prezența!

Cei doi duci și-au transmis mesajul festiv în felul în care au considerat ei potrivit și au urat tuturor „sănătate, pace și un an nou foarte fericit”.

Felicitarea digitală este semnată de cei doi cu titlurile lor regale – astea n-au lipsit! – chiar și după ce și-au pus în cap o bună parte din populația globului cu acuzațiile constante pe care le lansează la adresa rudelor lui Harry.

După difuzarea ultimei părți a documentarului „Harry & Meghan”, au existat voci care au susținut ca celor doi duci să li se ia titlurile regale din cauza lipsei de respect pe care au arătat-o în documentar la adresa Reginei Elisabeta a II-a, a Regelui Charles și a prințului moștenitor William.

Pe felicitare scrie: „Vă urăm un sezon festiv plin cu bucurie. Din partea familiei noastre către a voastră, în numele echipelor noastre de la The Archewell Foundation, Archewell Audio și Archewell Productions, vă urăm sănătate, pace și un an nou foarte fericit”.

Felicitatrea digitală a fost publicată pe Twitter de scriitorul regal Omid Scobie, care a denumit felicitarea lor „felicitarea de Crăciun 2022 fără hârtie”. Include o imagine cu Harry (38) și Meghan (41), făcută pe 7 decembrie, când cei doi soți au primit premiul Ripple of Hope, în New York, de la organizația Robert F Kennedy Human Rights.

Mai multe pentru tine...
image

foto - GettyImage, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}