Vești nesperat de bune despre Kate Middleton, confirmate de Palatul Kensington!

13 iulie, 2024

După ce am așteptat cu sufletul la gură noi vești din partea Prințesei de Wales, avem, în sfârșit, confirmarea că viitoarea regină britanică își va face cea de-a doua apariție publică din acest an.

image

După Trooping the Colour, unde ne-a surprins pe toți plăcut cu apariția ei, Kate Middleton se pregătește acum de o nouă apariție publică, la un eveniment major. N-a trecut mult de când am admirat-o la balconul Palatului Buckingham, de ziua oficială a Regelui Charles, iar acum ne pregătim pentru o nouă surpriză plăcută din partea prințesei.

Prințesa Catherine va participa la finala masculină de mâine de la Wimbledon, pentru a-i înmâna câștigătorului trofeul, iar vestea cea bună nu e un zvon, ci o informație confirmată chiar de Palatul Kensignton. Așadar de-abia așteptăm s-o vedem pe Kate Middleton cum îi va oferi marele trofeu fie lui Novak Djokovici, fie lui Carlos Alcaraz!

În schimb, viitoarea regină nu se va prezenta și astăzi la Wimbledon, unde va fi înlocuită de Debbie Javans, care-i va înmâna premiul lui Jasmine Paolini sau Barborei Krejcikova, adică câștigătoarei finalei feminine.

Având în vedere că Middleton se află încă sub tratament anti-cancer și are „zile bune și zile mai puțin bune”, după cum singură ne spunea, organizatorii au fost nevoiți să se pregătească pentru orice eventualitate, iar palatul a trebuit s-o țină în stand by pe Ducesa de Gloucester, în cazul în care prințesa nu s-ar simți destul de bine pentru a participa la meciul de mâine. Din fericire, nu va fi nevoie de un înlocuitor pentru Kate!

Kate Middleton a fost văzută ultima dată în public luna trecută, la Trooping the Colour, după cum spuneam, și de-atunci au circulat numeroase zvonuri, s-au făcut nesfârșite speculații în legătură cu următoarea apariție publică a prințesei și starea ei generală de sănătate.

image
Mai multe pentru tine...

Prințesa de Wales a preluat conducerea All England Club în urmă cu opt ani, după ce a primit patronajul de la Regina Elisabeta a II-a, care avusese acest rol încă din 1952 și a prezentat trofeele câștigătorilor începând cu 2016.

De-abia așteptăm s-o vedem mâine pe Kate Middleton într-un mediu atât de drag ei, având în vedere că prințesa e jucătoare de tenis și o mare admiratoare a sportului. În plus, îi vom putea admira ținuta și ne vom putea convinge cu ochii noștri că soția Prințului William e pe calea cea bună în ceea ce privește însănătoșirea.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg