Viața merge înainte! William și George, binedispuși la un meci de fotbal, în timp ce Kate a rămas acasă

12 aprilie, 2024

Prințul de Wales și fiul său cel mare, Prințul George, au fost surprinși într-o dispoziție bună la meciul celor de la Aston Villa, mai ales după ce echipa lor preferată a înscris un gol împotriva adversarei Lille.  

Prințul George, Prințul William  foto   GettyImages jpg

La numai câteva săptămâni după ce Kate Middleton și-a anunțat diagnosticul crunt, soțul ei și fiul lor cel mare au ieșit la un meci de fotbal împreună. William este mare susținător al echipei Aston Villa și a aplaudat încântat golul dat de echipa sa preferată, după care s-a întors spre fiul său și i-a explicat ceva.

Ieșirea tată-fiu a fost primită cu încântare de cei prezenți la meci, internauții comentând momentul cât se poate de admirativ: „Când totul se va întoarce la o viață cât de cât normală pentru această familiei, William o să doarmă 48 de ore neîntors. E un soț și un tată atât de devotat!”, a declarat cineva pe X. Iar altcineva e perfect de acord: „E un tată grozav și îmi place să-l văd că se uită la sport cu Prințul George. E semn că Prințesa se simte mai bine!”, a conchis acesta.

Particiciparea celor doi la meciul de fotbal a urmat ieșirii șui William în oraș cu soacra sa, care s-a petrecut, weekendul trecut, în Norfolk.

Altă ieșire fără Kate

Prințul William a avut întotdeauna o relație bună cu socrii lui, însă, de când trece prin cea mai grea încercare din viața lui de până acum – cu soția și tatăl său bolnavi de cancer –, parcă s-a apropiat și mai mult de Carole și Michael Middleton. Iar acesta trebuie să fie și motivul pentru care a și petrecut puțin timp cu soacra sa într-o berărie din Norfolk, spre uimirea tuturor celor prezenți.

William, Kate și cei trei copii ai lor au petrecut vacanța de Paști în casa pe care o au în zona respectivă. Deplasarea lor la țară s-a petrecut în timp ce Kate Middleton își continuă tratamentul pentru cancerul cu care a fost diagnosticată în acest an.

Prințul William și Carole Middleton  foto   GettyImages jpg

Se pare că mama viitoarei regine locuiește acum cu perechea regală, pentru a-i ajuta pe William și Kate cu copiii lor, dar și pentru a-i fi aproape fiicei sale în cea mai grea perioadă din viața ei.

Conform editorului de la Daily Mail, Richard Eden, Prințul de Wales a fost zărit relaxându-se, în timpul weekendului trecut, cu soacra sa, Carole Middleton. „Mi s-a spus că a mers, pur și simplu, cu soacra sa într-un pub din North Norfolk, Carole locuind cu Prințul și Prințesa de Wales pe întreaga perioadă a sărbătorilor pascale”, a dezvăluit jurnalistul britanic.

Viața a revenit la normal?

Patronul berăriei a declarat că vizita a fost „discretă”, adăugând: „A intrat, pur și simplu, și a traversat berăria. Părea că venise cu Carole Middleton”, la care Eden a ținut să adauge naturalețea cu care Prințul William e în stare să intre într-un pub și să facă lucruri obișnuite pentru omul de rând.

Mai multe pentru tine...

„Prințul Harry și Meghan au fugit din Marea Britanie în 2020 «temându-ne pentru viața noastră», însă, în același timp, fratele lui, Prințul William, pare că se poate bucura de o viață destul de normală”, a menționat Eden.

Vizita făcută, în mare secret, de prinț și soacra sa într-un loc public vine după ce au fost publicate mai multe articole, în presa britanică, în care se vorbea despre cum reușește Carole Middleton să mențină întreaga familie unită, în timp ce Kate face tratament pentru cancer.

Sprijinul constant al familiei

Soacra de 69 de ani a lui William este foarte apropiată de fiica sa cea mare și a fost asemănată cu Mary Poppins, având în vedere că are grijă de nepoții ei, Prințul George (10), Prințesa Charlotte (8) și Prințul Louis (5), la orice oră din zi și din noapte. O sursă a declarat în The Independent că doamna Middleton îi duce pe copiii lui Kate la școală și ajută întreaga familie cum poate mai bine, fără să ezite nici măcar o secundă să-i sprijine pe cei dragi.

Cârcotașii ar putea privi vizita lui William și a lui Carole în berărie ca pe o trădare la adresa prințesei bolnave, care a rămas acasă. Însă, având în vedere complexitatea situației și faptul că toți cei implicați în asemenea dramă trebuie să-și mențină puterile pentru o perioadă destul de îndelungată de timp, nu-i putem condamna pe soțul și pe mama prințesei bolnave că au și ei, ocazional, nevoie de un moment de respiro, nu-i așa?

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg