Agenda

Steven Seagal filmează la Constanţa VIDEO

Steven Seagal filmează la Constanţa VIDEO

Actorul american a revenit în România pentru a realiza un nou film de acţiune.

Steven Seagal

Piaţa Ovidiu din Constanţa a devenit platou de filmare pentru un film în care actorul principal va fi celebrul actor de la Hollywood Steven Seagal. Este vorba despre filmul „Contract to Kill“, regizat de Keoni Waxman.

Pentru cascadoriile filmate în Piaţa Ovidiu, spre deliciul a zeci de trecători care s-au oprit şi au pozat sau filmat fiecare maşină care a apărut sau acţiunea care se petrecea, s-a folosit o sosie a lui Steven Seagal.

Potrivit unor surse, Steven Seagal va ajunge astăzi în Constanţa, iar filmările vor continua până vineri în Constanţa şi Mamaia.

12474016_10153953708058179_6651160232868294331_o
Pe 10 aprilie, Steven Seagal va împlini 64 de ani.

Actorul american nu este pentru prima dată în România. Acesta a mai fost prezent în ţară pentru producţiile „The Mercenary: Absolution“ (filmat în 2014) şi „A Good Man“ (filmat în 2013), regizate tot de Keoni Waxman. Seagal a mai filmat în România pentru peliculele „Born to Raise Hell“, în regia lui Lauro Chartrand (2009), „Against the Dark“, în regia lui Richard Crudo (2008), şi „Attack Force and Shadow Man“, tot în regia lui Richard Crudo (2005).

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Radu Mazăre e tot pe val!

News

FOTO Radu Mazăre e tot pe val!

Felix Baumgartner e şeful în relaţia cu Mihaela Rădulescu

News

Felix Baumgartner e şeful în relaţia cu Mihaela Rădulescu

Cel puţin, aşa spune el! Sportivul austriac a făcut dezvăluiri despre relaţia amoroasă pe care o are cu jurata de la „Românii au talent“. Iată ce spune despre rolurile lor în cuplu.

FOTO Radu Mazăre, costumat în amiral

News

FOTO Radu Mazăre, costumat în amiral

Weekendul trecut, primarul Constanţei a defilat pe scena din Piaţeta Cazino din staţiunea Mamaia îmbrăcat în amiral. În acest context, el declarat că i-ar fi plăcut să fie comandant şi să aibă o gardă formată din femei.