News

Ultimele fotografii cu Dylan din „Beverly Hills 90210“ în viaţă! Iată cum arăta Luke Perry înainte de a muri

Ultimele fotografii cu Dylan din „Beverly Hills 90210“ în viaţă! Iată cum arăta Luke Perry înainte de a muri camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Data de 4 martie 2019 a fost una tristă pentru fanii muzicii şi ai cinematografiei. A fost ziua în care actorul Luke Perry, cunoscut ca Dylan din „Beverly Hills 90210“, a murit, iar Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, s-a sinucis.

Luke Perry şi-a găsti sfârşitul într-un spital din SUA, după ce pe 1 martie presa din întreaga lume anunţa că actorul a suferit un accident vascular cerebral şi că, deşi el era conştient când ambulanţa a ajuns la locuinţa sa, starea lui s-a înrăutăţit pe drumul către spital, iar medicii au decis să îl conecteze la aparate.

Imediat după ce a ajuns la spital, Dylan din „Beverly Hills 90210“ a fost în comă indusă, însă pe 4 martie i s-a anunţat decesul. Cu toate că era un actor iubit de o întreagă planetă, Luke Perry nu avea pagini de Facebook sau Instagram, iar apariţiile lui la evenimente erau destul de rare. Cele mai recente apariţii oficiale ale actorului au avut loc în luna octombrie a anului trecut, atunci când a participat la mai multe evenimente, iar unele vedete au mai postat fotografii cu el în ultimele luni.

Modifică Setările