News

Vă mai amintiţi de Ileana Şipoteanu? Uite cum arată la 51 de ani

Vă mai amintiţi de Ileana Şipoteanu? Uite cum arată la 51 de ani camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În anii '80, făcea furori cu şlagărele ei, dar şi cu trupul său de invidiat. Şi, chiar şi acum, este o femeie frumoasă.

În 1986, se lansa pe scena Festivalului de la Mamaia, iar după un an toată lumea fredona refrenul melodiei "Ce mult te-am iubit!", piesa de rezistenţă a carierei sale, compusă de Dumitru Lupu (care a semnat şi piesele "Hai vino iar în gara noastră mică", "Mă întorc la tine, mare albastră"). Acelaşi compozitor alături de care Ileana Şipoteanu avea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste până anul trecut, la dureroasa lui dispariţie, la vârsta de 65 de ani.

Interesant este că versurile piesei "Ce mult te-am iubit" erau scrise de Viorela Filip, prima soţie a acestuia. Dumitru Lupu şi Ileana Şipoteanu s-au căsătorit în 1993, au trăit o viaţă întreagă la malul mării, în Constanţa, într-un duplex în care aveau şi studioul de înregistrări, şi au avut o fiică, pe nume Dumitrana Teodora - acum, de profesie regizor.

"Nunta am făcut-o odată cu botezul fiicei noastre, în 7 ianuarie 1996. Dumitrana s-a născut pe 12 noiembrie 1995, după care, în 96, am făcut şi botezul şi nunta", povestea Ieana Şipoteanu într-un interviu pentru revista "Tango".

Din păcate, anul trecut, pe 22 iulie, chiar de ziua sa de naştere, Ileana Şipoteanu îl pierdea definitiv pe Dumitru Lupu.

La un an şi jumătate de la acel moment, o vom revedea pe eleganta Ileana Şipoteanu pe micul ecran, în juriul celui mai nou concurs muzical de la TVR, "Provocarea starurilor". Sâmbătă, de la ora 21.00, ea îi va avea colegi la masa juraţilor pe Oana Sîrbu şi pe Gabriel Cotabiţă.

Modifică Setările