Bucurie mare pentru Simona Gherghe! Fiul său a făcut primii paşi VIDEO

14 aprilie, 2020
5 simona gherghe si fiul sau jpg jpeg

A venit momentul, iar inima parcă îi ieşea din piept! Vlad Ioan, fiul Simonei Gherghe, a făcut primii paşi, iar întreg momentul a fost filmat!

De când nu mai apare la Antena 1, ca prezentatoare la "Acees Direct", Simona Gherghe îşi dedică tot timpul copiilor săi: Ana Georgia şi Vlad Ioan. Mezinul familiei a venit pe lume în urmă cu 11 luni, într-o zi de primăvară. De pe patul de spital, Simona Gherghe făcea publică vestea pentru toţii fanii săi, tuturor celor care o urmăreau în mediul online. 

Timpul a trecut rapid, Vlad Ioan nu mai e bebeluş, ci un băieţel care creşte pe zi ce trece. Surpriza a venit acum, când băieţelul a făcut primii paşi. În propria grădină, la soare, a început să meargă. Simona Gherghe nu s-a abţinut şi a cerut să fie filmat momentul. 

"Indiferent cum ne simtim, cat de greu ne e, cat de nesiguri suntem, viata merge mai departe! Si va fi asa, atata vreme cat un baietel face primii lui pasi, cat un bebelus se naste sau un copil rade cu pofta. Cata vreme ne putem bucura de un rasarit si-un apus de soare sau de o cina in familie. E Saptamana Mare, nu va pierdeti speranta! Viata merge mai departe, prieteni!"

Micuţul nu are foarte mare stabilitate, dar cu siguranţă în câteva zile se va descurca perfect. Priviţi clipul video!

Fiul Simonei Gherghe a împlinit 11 luni

Simona Gherghe este în izolare alături de întreaga ei familie. Ziua de 9 aprilie are mare însemnătate pentru ea, fiul ei Vlad Ioan a împlinit 11 luni şi cu această ocazie vedeta a arătat imagini adorabile cu micuţul.

Iată că micuţul împlineşte 11 luni, iar fosta prezentatoare a publicat noi fotografii. Băieţelul a crescut şi atrage atenţia oricui cu aşa trăsături frumoase. "Prâslea cel cu ochii albaştri face, azi, 11 luni! ❤️❤️❤️👶 #vladioan #VIS #blueeyes #nofilter #mamadedoi #simonagherghe". Priviţi imaginile în galeria foto.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg