Bucurie mare pentru Simona Gherghe! Fiul său a făcut primii paşi VIDEO

14 aprilie, 2020
5 simona gherghe si fiul sau jpg jpeg

A venit momentul, iar inima parcă îi ieşea din piept! Vlad Ioan, fiul Simonei Gherghe, a făcut primii paşi, iar întreg momentul a fost filmat!

De când nu mai apare la Antena 1, ca prezentatoare la "Acees Direct", Simona Gherghe îşi dedică tot timpul copiilor săi: Ana Georgia şi Vlad Ioan. Mezinul familiei a venit pe lume în urmă cu 11 luni, într-o zi de primăvară. De pe patul de spital, Simona Gherghe făcea publică vestea pentru toţii fanii săi, tuturor celor care o urmăreau în mediul online. 

Timpul a trecut rapid, Vlad Ioan nu mai e bebeluş, ci un băieţel care creşte pe zi ce trece. Surpriza a venit acum, când băieţelul a făcut primii paşi. În propria grădină, la soare, a început să meargă. Simona Gherghe nu s-a abţinut şi a cerut să fie filmat momentul. 

"Indiferent cum ne simtim, cat de greu ne e, cat de nesiguri suntem, viata merge mai departe! Si va fi asa, atata vreme cat un baietel face primii lui pasi, cat un bebelus se naste sau un copil rade cu pofta. Cata vreme ne putem bucura de un rasarit si-un apus de soare sau de o cina in familie. E Saptamana Mare, nu va pierdeti speranta! Viata merge mai departe, prieteni!"

Micuţul nu are foarte mare stabilitate, dar cu siguranţă în câteva zile se va descurca perfect. Priviţi clipul video!

Fiul Simonei Gherghe a împlinit 11 luni

Simona Gherghe este în izolare alături de întreaga ei familie. Ziua de 9 aprilie are mare însemnătate pentru ea, fiul ei Vlad Ioan a împlinit 11 luni şi cu această ocazie vedeta a arătat imagini adorabile cu micuţul.

Iată că micuţul împlineşte 11 luni, iar fosta prezentatoare a publicat noi fotografii. Băieţelul a crescut şi atrage atenţia oricui cu aşa trăsături frumoase. "Prâslea cel cu ochii albaştri face, azi, 11 luni! ❤️❤️❤️👶 #vladioan #VIS #blueeyes #nofilter #mamadedoi #simonagherghe". Priviţi imaginile în galeria foto.Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg