Cum e viaţa Eugeniei Şerban după ce a învins cancerul. Actriţa de 50 de ani merge în vacanţe, urcă şi pe scenă

28 iulie, 2020
2 eugenia serban a invins cancerul jpg jpeg

Eugenia Şerban a surprins în urmă cu câteva luni! A apărut la TV şi a dezvăluit că a suferit de cancer, şi-a dat peruca jos şi a arătat urmele bolii. Acum, actriţa e pe drumul cel bun, urmează un tratament, merge în vacanţă, urcă chiar şi pe scena teatrului! Viaţa ei a luat-o pe un nou drum!

Este o învingătoare, un model de luptătoare care nu se lasă niciodată! Eugenia Şerban a fost diagnosticată cu două forme de cancer în urmă cu aproximativ doi ani de zile: unul ginecologic şi unul la sân. A fost operată în România, a trecut prin momente cumplite, dar nu şi-a pierdut niciodată speranţa. Ei bine, iată că acum actriţa de 50 de ani se reface, urmează şi un tratament.

Chiar ea a dezvăluit că este foarte activă, a mers în vacanţă la mare, plănuieşte una la munte şi urcă şi pe scena teatrelor din aer liber: "Viaţa îşi urmează cursul şi eu mă refac treptat. Am grijă de mine cum pot mai bine şi îmi urmez tratamentele. Am fost chiar şi două zile la mare, cu prietenele mele, însă am stat sub umbrelă, pentru că nu am voie şi nici nu îmi face bine soarele, dar simţeam nevoia să ies puţin din Bucureşti. La jumătatea lunii august vreau să plec la munte puţin, am şi nişte prieteni care mă aşteaptă la Bistriţa, doar că până acolo este drumul cam lung! Am început şi spectacolele de teatru, la grădină. Luni, pe 27 iulie, joc la Tg. Jiu. Pe 21 august, la Grădina de vară din Herăstrău, joc în piesa Amanta.", a spus actriţa pentru click.ro.

5 eugenia serban cancer 3 jpg jpeg

Încercând să uite de clipele dificile, Eugenia Şerban a dezvăluit acum că şi-a reluat viaţa, ba chiar este mai îndrăzneaţă decât înainte. Şi-a făcut părul albastru, şi-a pus gene false, ba chiar şi-a injectat şi acid hialuronic acolo unde era nevoie:

"Sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireşe, pepene roşu, piersici, caise, mere şi mă întreţin. Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menţine în formă, radiofrecvenţă. Am apelat şi la botox acolo unde am simţit că este nevoie şi îmi doresc foarte tare să intrăm în normalitate, să se redeschidă teatrele. Am început să îmi reiau viaţa!", a adăugat ea. 

Foto: Facebook Recente pe Ok! Magazine

Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg