FOTO Extravaganțele din primul rând de la Paris Haute Couture Week

8 iulie, 2022

Paris Haute Couture Week a început weekendul care a trecut și, de-atunci, vedetele fac paradă de ținute spectaculoase atât la show-urile de modă, cât și la petreceri, întâlniri oficiale sau probele din magazinele exclusiviste aflate în capitala modei.

image

Vedetele de peste ocean au profitat de vacanța de 4 Iulie și au luat primul zbor spre Europa pentru a participa la Paris Fashion Week 2022, colecția de toamnă-iarnă 2022-2023. Karlie Kloss, Rita Ora și Natasha Lyonne au spart gheața la show-ul fashion Schiaparelli Haute Couture, unde s-au prezentat cu outfit-uri semnate de faimosul brand italian.

Show-ul care a rupt gura târgului a fost, însă, Balenciaga Couture, de pe 6 iulie, unde starurile de primă mână s-au înghesuit pur și simplu. Nicole Kidman, Kim Kardashian, Naomi Campbell, Bella Hadid și Dua Lipa au captat atenția tuturor cu ținutele lor supradimensionate sau accesoriile surprinzătoare.

În primul rând, A-listeri precum Nicole Kidman și Keith Urban, Kris Jenner și North West au fost fotografiați în toată spendoarea lor. Actrița din Eyes Wide Shut a făcut furori cu un look neobișnuit pentru starul extrem de feminin în mod normal.

Nicole a purtat o pereche de jeanși supradimensionați și niște ochelari Balenciaga în stilul lui Kim Kardashian, foarte moderni și… incomozi. Starul hollywoodian aproape că s-a împiedicat în timp ce purta ochelarii întunecați și a avut nevoie de ajutor pentru a păși atunci când a ieșit din noul magazin Balenciaga din Paris.

Emily Ratajkowski a respectat și ea noul trend impus de Balenciaga Couture, purtând o pereche de pantaloni supradimensionați, pe 6 iulie.

Naomi Campbell nu putea lipsi de la un asemenea show. S-a prezentat la Balenciaga Haute Couture Fall/Winter 2022-2023 într-un trenci bej, de efect.

Cum ne-a obișnuit de-atâtea ori, Kim Kardashian a vrut să facă senzație la prezentarea de modă, astfel a ales niște accesorii atipice chiar și ei. Atât starul de reality show, cât și fiica ei, North (9), au purtat un inel de nas cu lanț, care a stârnit interesul criticilor de modă de peste tot. Ce zici, îți place duo-ul mamă-fiică?

Mai multe pentru tine...

Urmărește galeria foto de mai jos pentru a le admira pe vedete la Paris Fashion Show, atât pe catwalk, cât și pe stradă!



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg