Angelina Jolie, nemiloasă cu orfanii cambodgieni! Cum i-a ademenit ca să lucreze pentru ea

26 ianuarie, 2023

Nu e numai o actriță talentată și-o mamă grijulie pentru toți cei șase copii ai ei, ci și ambasadorul perfect al proiectelor caritabile. Însă diva hollywoodiană a stârnit rumoare cu felul în care s-a purtat cu niște bieți orfani!...  

image

A produs și regizat filmul „First They Killed My Father”, dar n-a primit numai laude pentru munca depusă de ea pe platourile de filmare. De fapt, a fost îndelung criticată pentru comportamentul avut în 2017, când a realizat acea peliculă. Cu ce-a greșit? A dezvăluit chiar ea într-un interviu Vanity Fair de promovare al filmului.  

„Pentru a distribui copii în film, Jolie a vizitat orfelinate, circuri și școli defavorizate, căutând mai ales copii trecuți prin experiențe dificile. Iar, pentru a-l găsi pe cel care urma să joace personajul principal, pe Loung Ung, directorii de casting au propus un joc destul de deplasat – au pus bani pe o masă și au rugat copilul pe care-l vizau ei să se gândească la ce avea el nevoie înainte de-a fi luați banii de pe masă”, stă scris în Vanity Fair, care a detaliat procesul de producție al filmului.

„Directorul respectiv s-a prefăcut apoi că-l prinde pe copil în flagrant, iar copilul trebuia să inventeze o minciună pentru gestul său”, se povestește în continuare procesul. „Srey Moch (n.r. fetița aleasă pentru rolul principal) a fost singurul copil care s-a uitat la bani mult timp”, ne explică chiar Jolie. „Când a trebuit să dea banii înapoi, au podidit-o emoțiile. A fost copleșită…”, a dezvăluit Angelina vârsând câteva lacrimi chiar ea.

„Când a fost întrebată ulterior pentru ce erau banii respectivi, ne-a spus că-i murise bunica și că nu aveau bani destui pentru înmormântare”, a continuat să explice regizorul filmului. După ce Vanity Fair a publicat articolul în care se explica modul nemilos în care a fost realizat filmul și metoda uluitoare prin care au fost testați niște copii orfani ca să se vadă dacă sunt potriviți pentru film, multă lume a dezaprobat întregul proces de realizare al filmului.

Până la urmă, Angelina Jolie i-a tentat pe niște copii fără părinți și fără bani cu o sumă de bani care i-ar fi ajutat considerabil în viața lor complicată. Și asta doar ca să se asigure că va avea în fața camerelor un copil destul de traumatizat, care să reacționeze ușor și impresionat la orice provocare la care ar fi supus.

image
Mai multe pentru tine...

Angelina a aflat și ea despre criticile primite și a ținut să-și explice comportamentul printr-un comunicat de presă.  „Mă deranjează că un exercițiu fals, o improvizație dintr-o scenă reală de film a devenit subiect de discuție și critică de parcă s-ar fi întâmplat aievea. Scopul realizării acestui film a fost să atragem atenția asupra ororilor experimentate de copii în timp de război și să încercăm să-i protejăm de ele”, a ținut să spună Jolie.

„A fost sugerat că bani adevărați au fost luați de la copii, în timpul castingului, lucru care este pe cât de fals, pe atât de supărător. Aș fi fost și eu uluită dacă s-ar fi întâmplat cu adevărat așa ceva. S-au luat toate măsurile pentru ca să se asigure sigurnața, protecția și confortul acelor copii, începând cu perioada de audiții și sfârșind cu filmările propriu-zise”, a conchis actrița.

Așadar cine are dreptate – Vanity Fair sau Angelina Jolie, care a cam negat totul?

E posibil ca adevărul să fie undeva la mijloc, la fel de bine cum e posibil ca directorii de casting să-și fi făcut treaba mai sârguincios decât ar fi fost cazul și să profite de naivitatea și sufenița unor minori doar pentru a scoate de la ei reacția mult dorită în fața camerelor. Iar, când s-a aflat, au negat tot!

Cel mai probabil nu ieșea fum fără foc. Nu se inflama publicul citind acel proces de realizare al filmului dacă nu găseau amănunte deranjante făcute publice chiar de cei care au contribuit la realizarea filmului.

Până una, alta, Angelina Jolie a fost acuzată că a profitat de niște orfani din Cambodgia, pentru a-și face filmul premiat ulterior, iar acest lucru a lovit-o unde o doare mai mult, având în vedere că ea se arată tot timpul această protectoare a copiilor defavorizați. Cum e, până la urmă, Angelina Jolie? I-ai păcălit pe acei copii sau nu?

Foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

vedete la beauty brunch (20) jpeg
NSYNC   GettyImages 953234702 jpg
Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg
andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg