Angelina Jolie, nemiloasă cu orfanii cambodgieni! Cum i-a ademenit ca să lucreze pentru ea

26 ianuarie, 2023

Nu e numai o actriță talentată și-o mamă grijulie pentru toți cei șase copii ai ei, ci și ambasadorul perfect al proiectelor caritabile. Însă diva hollywoodiană a stârnit rumoare cu felul în care s-a purtat cu niște bieți orfani!...  

image

A produs și regizat filmul „First They Killed My Father”, dar n-a primit numai laude pentru munca depusă de ea pe platourile de filmare. De fapt, a fost îndelung criticată pentru comportamentul avut în 2017, când a realizat acea peliculă. Cu ce-a greșit? A dezvăluit chiar ea într-un interviu Vanity Fair de promovare al filmului.  

„Pentru a distribui copii în film, Jolie a vizitat orfelinate, circuri și școli defavorizate, căutând mai ales copii trecuți prin experiențe dificile. Iar, pentru a-l găsi pe cel care urma să joace personajul principal, pe Loung Ung, directorii de casting au propus un joc destul de deplasat – au pus bani pe o masă și au rugat copilul pe care-l vizau ei să se gândească la ce avea el nevoie înainte de-a fi luați banii de pe masă”, stă scris în Vanity Fair, care a detaliat procesul de producție al filmului.

„Directorul respectiv s-a prefăcut apoi că-l prinde pe copil în flagrant, iar copilul trebuia să inventeze o minciună pentru gestul său”, se povestește în continuare procesul. „Srey Moch (n.r. fetița aleasă pentru rolul principal) a fost singurul copil care s-a uitat la bani mult timp”, ne explică chiar Jolie. „Când a trebuit să dea banii înapoi, au podidit-o emoțiile. A fost copleșită…”, a dezvăluit Angelina vârsând câteva lacrimi chiar ea.

„Când a fost întrebată ulterior pentru ce erau banii respectivi, ne-a spus că-i murise bunica și că nu aveau bani destui pentru înmormântare”, a continuat să explice regizorul filmului. După ce Vanity Fair a publicat articolul în care se explica modul nemilos în care a fost realizat filmul și metoda uluitoare prin care au fost testați niște copii orfani ca să se vadă dacă sunt potriviți pentru film, multă lume a dezaprobat întregul proces de realizare al filmului.

Până la urmă, Angelina Jolie i-a tentat pe niște copii fără părinți și fără bani cu o sumă de bani care i-ar fi ajutat considerabil în viața lor complicată. Și asta doar ca să se asigure că va avea în fața camerelor un copil destul de traumatizat, care să reacționeze ușor și impresionat la orice provocare la care ar fi supus.

image
Mai multe pentru tine...

Angelina a aflat și ea despre criticile primite și a ținut să-și explice comportamentul printr-un comunicat de presă.  „Mă deranjează că un exercițiu fals, o improvizație dintr-o scenă reală de film a devenit subiect de discuție și critică de parcă s-ar fi întâmplat aievea. Scopul realizării acestui film a fost să atragem atenția asupra ororilor experimentate de copii în timp de război și să încercăm să-i protejăm de ele”, a ținut să spună Jolie.

„A fost sugerat că bani adevărați au fost luați de la copii, în timpul castingului, lucru care este pe cât de fals, pe atât de supărător. Aș fi fost și eu uluită dacă s-ar fi întâmplat cu adevărat așa ceva. S-au luat toate măsurile pentru ca să se asigure sigurnața, protecția și confortul acelor copii, începând cu perioada de audiții și sfârșind cu filmările propriu-zise”, a conchis actrița.

Așadar cine are dreptate – Vanity Fair sau Angelina Jolie, care a cam negat totul?

E posibil ca adevărul să fie undeva la mijloc, la fel de bine cum e posibil ca directorii de casting să-și fi făcut treaba mai sârguincios decât ar fi fost cazul și să profite de naivitatea și sufenița unor minori doar pentru a scoate de la ei reacția mult dorită în fața camerelor. Iar, când s-a aflat, au negat tot!

Cel mai probabil nu ieșea fum fără foc. Nu se inflama publicul citind acel proces de realizare al filmului dacă nu găseau amănunte deranjante făcute publice chiar de cei care au contribuit la realizarea filmului.

Până una, alta, Angelina Jolie a fost acuzată că a profitat de niște orfani din Cambodgia, pentru a-și face filmul premiat ulterior, iar acest lucru a lovit-o unde o doare mai mult, având în vedere că ea se arată tot timpul această protectoare a copiilor defavorizați. Cum e, până la urmă, Angelina Jolie? I-ai păcălit pe acei copii sau nu?

Foto - GettyImages, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg