Noul bărbat din viața Angelinei Jolie, rapperul Akala, pare un sfânt pe lângă Brad Pitt!

23 octombrie, 2024

A vrut să uite complet de tatăl copiilor ei, care i-a cauzat numai probleme de câțiva ani buni încoace, și-a găsit pe cineva care este complet diferit de Brad Pitt.

angelina jolie akala profimedia jpg

Actrița pare îndrăgostită de noul bărbat din viața ei. Și-a deschis nuanța părului, și-a recăpătat zâmbetul și nu face o mișcare fără să-l aibă pe rapperul Akala prin preajmă. Relația lor nu este confirmată oficial – evident – însă semnele că există ceva mai mult decât o simplă prietenie între ei sunt tot mai multe.

Din 2016, de când Angelina a intentat divorț de tatăl copiilor ei, am așteptat ca Jolie să-și refacă viața amoroasă. Însă n-a fost chip să-și găsească jumătatea în ultimii opt ani. Poate acum să fie o relație promițătoare pentru vedeta din Maleficent. Rămâne de văzut dacă muzicianul european va rămâne de neclintit lângă diva hollywoodiană...

Dar cine este acest Akala?

Numele lui vine de la zeitatea buddistă Acala, care însemană „cel de neclintit” și este un muzician de succes în Marea Britanie, care și-a extins abilitățile în diverse domenii – politică, social, literatură, devenind autor de best seller-uri și o voce importantă în lupta împotriva rasismului și-a discriminărilor de orice fel.

Inclus în lista celor mai influenți oameni de culoare din UK, Akala și-a meritat locul lângă Zeița Hollywoodului, care este sătulă de fostul soț și de temperamentul lui coleric. Angelina Jolie susținea că Brad Pitt a devenit violent verbal și fizic cu unii dintre copiii ei, în timpul incidentului din avion din 2016, care a și cauzat divorțul celor doi actori.iar despărțirea de el i-a cauzat multă durere și traume greu de suportat.

Mai multe pentru tine...

Ei bine, Angie are acum șansa să-și revină emoțional lângă un om care crede în libertatea individuală, își dorește pacea universală și luptă neobosit pentru drepturile oamenilor. Iar asemenea principii sunt tot ce-și poate dori actrița care se dedică și ea trup și suflet cauzelor nobile, cazurilor sociale care necesită ajutorul tuturor.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg