Angelina Jolie și Akala, cuplul momentului. Amorezii n-au ieșit două nopți dintr-o cameră de hotel!

22 octombrie, 2024

Relația vedetei hollywoodiene cu rapperul mai tânăr decât ea devine tot mai serioasă. Angelina Jolie l-a strecurat pe muzician în camera ei de hotel din Londra, conform US Sun.  

image

„Perechea a petrecut noaptea de miercuri și de joi împreună în hotelul în care este ea cazată și nu au ieșit din cameră”, a dezvăluit o sursă care a ținut să precizeze că Akala a urmat-o pe actriță în cameră la două ore după ce ea a intrat în hotel.

„Apoi, Akala a fost scos din hotel cu ajutorul unei mașini, în cursul zilei de vineri, cu câteva ore înainte de premiera filmului ei la British Film Institute”, a adăugat sursa făcând referire la filmul „Maria”, care a rulat la Festivalul de Film din Londra.

„Folosesc mașini diferite și intrări secrete ca să mențină relația secretă, dar e cât se poate de reală idila lor”, a dezvăluit apropiatul celebrului cuplu de la Hollywood. Angie și Akala au participat amândoi la festivalul sus amintit, însă au fost fotografiați venind separat. După premieră, însă, cei doi amorezi au luat o cină romantică la restaurantul de lux Soho House.

După cum era de așteptat, reprezentanții actriței nu s-au grăbit să comenteze despre idila care se înfiripă între Angelina Jolie și rapperul Akala. Cei doi au fost zăriți împreună încă din mai 2024, când muzicianul a participat la Calabash Literary Festival din Jamaica împreună cu Angie și fiicele ei, Zahara, de 19 ani, Shiloh, de 18 ani.

Mai multe pentru tine...

Cântărețul a însoțit-o apoi pe actriță la petrecerea organizată de Angelina la Atelier Jolie, în NY, pe 28 septembrie. În aceeași săptămână, Akala a fost prezent la premiera filmului „Maria” din New York, la Alice Lincoln Center’s Tully Hall.

Cu alte cuvinte, nu numai Brad Pitt și-a refăcut viața amoroasă. El a participat de curând alături de actuala lui iubită la premira filmului său, iar fosta lui soție, Angelina Jolie, pare că și-a revenit și ea sufletește după despărțirea răsunătoare de tatăl copiilor ei, însă nu dorește deocamdată să-și oficializeze relația cu Akala de teama comentariilor pe care toată lumea le va face pe marginea relației lor. Și, la notorietatea ei, o poate blama cineva?!

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg