Cum e Camilla în spatele ușilor închise. Portretul real al Reginei Consoarte

23 septembrie, 2022

A fost amanta detestată de toți și acum este Regina Consoartă. În tot acest timp, reputația Camillei Parker Bowles s-a schimbat radical!

image

O vedem cu toții alături de Regele Charles al III-lea, iar imaginea ai publică este adesea ireproșabilă. Însă cum e ea cu adevărat la palat, când publicul și presa n-o văd și n-o aud?

Cea de-a doua soție a monarhului britanic nu pare să fie prea rigidă și arogantă, adesea afișându-și surprinzătorul simț al umorului: „Dacă nu poți să râzi de tine însuși, mai bine renunți la tot”, susține Daily Mail că ar fi spus la un moment dat Camilla. Chiar e amuzantă Regina Consoartă?

Depinde pe cine întrebi. Se pare că ea a fost aceea care le-a găsit părinților lui Kate Middleton, Carole și Michael, niște porecle deloc flatante pe vremea când actuala prințesă era la începutul relației ei cu William. Însă nimeni n-a ținut ranchiună și relația dintre Camilla și familia lui Kate s-a îmbunătățit pe parcurs, toți cei implicați ajungând să se cunoască mai bine și să se înțeleagă de minune.

O persoană extrem de importantă care apreciază glumele Camillei este Charles. Gavin Barker, un apropiat al familiei regale britanice, e încercat să explice personalitatea acesteia: „Regele Charles o adora, pur și simplu, pe Regina Mamă, iar soția lui are același farmec ca răposata regină. Simțul umorului pe care Camilla îl are este asemănător cu cel pe care-l avea mama Reginei Elisabeta a II-a. Camilla este caldă, calmă, naturală și are un anumit zvâc plăcut”, a dezvăluit sursa regală pentru The Independent.

image

Pe lângă faptul că are această latură amuzantă, Camilla poate impresiona și prin faptul că este cât de cât independentă, păstrându-și propria casă, Ray Mill, încă de la nunta cu Charles, în 2005.

Totuși cum e Regina Consoartă atunci când nu se află în fața camerelor de luat vederi?

O nouă biografie, „Camilla, Duchess of Cornwall: From Outcast to Queen Consort”, scrisă de Angela Levin, ne oferă răspunsul. În paginile cărții, prieteni și confidenți de-ai Camillei vorbesc despre personalitatea soției regelui. Aceștia susțin sus și tare că Regina Consoartă este aceeași persoană din totdeauna.

Jurnalistul Gyles Brandreth susține că membra familiei regale britanice ține la familie mai mult decât la orice altceva. „Nu se plânge niciodată în public și este extrem de reținută”, conchide acesta.

În tot acest timp, Amanda MacManus, angajata Camillei de mai bine de 20 de ani, a ținut să adauge: „Unul dintre lucrurile bune la ea e că nu i s-a urcat funcția la cap”.

O altă voce susține că Parkler Bowles nu are aere de superioritate, cum ne-am fi așteptat de la o regină, fie ea și consoartă. Prietena Lucia Santa Cruz i-a dezvălui lui Levin, pentru cartea sa, că fosta Ducesă de Cornwall nu s-a schimbat de când a devenit matriahul familiei regale britanice.

Mai multe pentru tine...

O fi adevărat acest lucru sau nu?

image

Evident că cei din anturajul ei țin cu ea, însă, la fel de bine, există destui care susțin că Regina Consoartă este cea care se poartă cât mai normal la palat și cea care îl ține pe Charles perfect funcțional, reușește să-l calmeze și să-l motiveze să facă ceea ce are de făcut. Regele este cel care are mici ciudățenii, în timp ce regina îl aduce cu picioarele pe pământ.

Ce-i drept, nu s-a scurs mult timp de când Charles e rege și încoronarea lui rnici măcar n-a avut loc, o așteptăm cândva prin 2023, așadar e timp ca funcția regală supremă să i se urce la cap Camillei. Totuși, femeia are 75 de ani, are destulă experiență de viață, astfel încât să nu se îmbete, la apusul vieții, cu aburii puterii. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe!

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg