S-au despărţit după o relaţie de doi ani!

2 decembrie, 2015
poza indragostiti jpeg

A trecut doar o lună de când se auzise că cei doi au de gând să se căsătorească. Însă, acum se pare că Ellie Goulding şi Dougie Poynter au ajuns la concluzia că e mai bine să ia o pauză în relaţia lor.

Şi-au confirmat relaţia în aprilie 2014

Potrivit ”The Mirror”, cântăreaţa Ellie Goulding şi iubitul său au decis să pună punct relaţiei lor de doi ani din cauza ”programului prea încărcat”.

Cei doi au ajuns într-un punct în care nu mai primeau ceea ce-şi doreau din relaţia lor, aşa că au decis de comun acord să se despartă, mai ales că agenda lor nu le permitea să se întâlnească prea des.

”Au luat o pauză. Angajamentele lor profesionale îi făceau să petreacă din ce în ce mai mult timp separaţi, aşa că le era destul de greu să-şi menţină vie relaţia. Au decis să se despartă şi să vadă cum vor evolua lucrurile. Sunt amândoi foarte întristaţi de faptul că au ajuns aici, însă vor să vadă dacă un timp aparte va soluţiona problema.”, a declarat un reprezentant de-al cântăreţei.

Aici, fotografiaţi în luna octombrie

Ellie şi Dougie, ambii de 28 de ani, au fost fotografiaţi împreună ultima dată în luna noiembrie, pe când erau în Londra.

Şi-au confirmat relaţia în aprilie 2014, după mai multe luni în care s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu.

Întrebată fiind într-un interviu acordat revistei ”Glamour”, în luna noiembrie, dacă va spune ”Da” în curând, cântăreaţa a răspuns afirmativ: „Dumnezeule, da! Am aproape 30 de ani. Am avut cândva o idee eronată despre mariaj, având în vedere că mulţi oameni din jurul meu divorţau. Aşa că multă vreme am crezut că nu mă voi căsători niciodată. Însă, când cineva vine în viaţa ta şi-ţi redă încrederea, e frumos să te gândeşti că vei face lucrurile ca la carte: să mă căsătoresc religios, să am toată familia alături – Iubesc ideea aceasta!”

Sursa foto: Getty Images / InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg