Sienna Miller vrea un copil cu Jude Law

26 martie, 2010

De-abia s-a împăcat cu Jude că Sienna vrea şi un copil. Aceasta i-a spus deja actorului britanic că vrea să rămână însărcinată cu el, apropiaţii cuplului spunând că actriţa este disperată să aibă o familie. Tot ea a fost cea care l-a încurajat pe Jude să-şi viziteze copilul pe care-l are cu Samantha Burke, în urma scurtei aventuri pe care atrăgătorul britanic a avut-o cu aceasta. „Sienna este o femeie matură, ştie că viaţa nu este întotdeauna perfectă, dar şi-a dat seama că Jude este alesul ei şi vrea ca el să fie tatăl copiilor ei“, spune un apropiat de-al cuplului.

De-abia s-a împăcat cu Jude că Sienna vrea şi un copil. Aceasta i-a spus deja actorului britanic că vrea să rămână însărcinată cu el, apropiaţii cuplului spunând că actriţa este disperată să aibă o familie.

Tot ea a fost cea care l-a încurajat pe Jude să-şi viziteze copilul pe care-l are cu Samantha Burke, în urma scurtei aventuri pe care atrăgătorul britanic a avut-o cu aceasta.

„Sienna este o femeie matură, ştie că viaţa nu este întotdeauna perfectă, dar şi-a dat seama că Jude este alesul ei şi vrea ca el să fie tatăl copiilor ei“, spune un apropiat de-al cuplului. Jude mai are trei copii cu fosta nevastă, Sadie Frost - Rafferty (13), iris (9) şi Rudy (7), şi o fetiţă de cinci luni, Sophia, cu modelul Samantha Burke. Sienna, care îi ştie deja pe cei trei copii mai mari ai iubitului ei, ar vrea s-o cunoască şi pe Sophia.

Mai multe pentru tine...

„Sienna îi adoră pe cei trei copii ai lui Jude şi de-abia aşteaptă s-o cunoască şi pe Sophia când va fi posibil“, adaugă prietenul actriţei.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}