Ioana Ginghină, impresionată de Jennifer Lopez. Ce admiră la artistă

6 februarie, 2020
1 gingina jpg jpeg

Ioana Ginghină se declară dezamăgită de cei care sunt obişnuiţi să îi judece pe ceilalţi fără să stea prea mult pe gânduri, asta după ce a fost amplu contestată pentru pozele pe care le afişează în costum de baie.

Actriţa recunoaşte că a început să facă mai multă mişcare şi că urmează exemplul lui Jennifer Lopez, dar şi al tatălui ei, fost profesor de sport.

“Vă asigur că o rezistenţa fizică, cum a demonstrat JLo că are la 50 de ani, nu o poţi cumpăra cu bani. ci doar cu multă muncă. Ca să poţi cânta şi dansa în acelaşi timp îţi trebuie foarte mult exerciţiu. Câţi dintre noi nu gâfâim când mergem şi vorbim, în acelaşi timp, la telefon? Ţine de noi de fiecare cum vrem să arătam, ce energie să avem la 40, 50, 60…80 de ani’’, spune Ioana Ginghină.

Actriţa îl admiră pe tatăl ei pentru energia de care dă dovadă la 77 de ani. “V-am povestit de tatăl meu care face sport zilnic la 77 de ani şi nu vă spun ce pensie are, căci mă fac de râs, însă vă pot spune că a fost profesor de educaţie fizică vreo 40 de ani. Veţi spune că are timp, dar oare câţi pensionari fac sport zilnic?

E foarte uşor să găsim scuze, ştiu, sunt specialistă în a “scăpa” de mersul la sală. Însă acest video mi-a arătat încă o dată că vârsta nu este decât un număr de ani în buletin. Nu este vorba despre dansul la bară, ci despre cât de uşor îi judecăm pe alţii şi le punem etichete. Trebuie să învăţam că sportul şi alimenta’ia sănătoasă îţi pot schimbă viaţa pe care o trăieşti la 50, 60, 70 de ani. Veţi spune că este vorba de timp şi de bani, însă obişnuiesc să alerg în parcul Herăstrău după ce o las pe Ruxandra la şcoală. Nu mă costă nimic. Înainte să judecăm trebuie să ne îndreptam atenţia către adevăratele valori, să ne iubim aproapele, să învăţam să trăim frumos şi simplu prezentul”.Recente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg