ABBA, la primul eveniment împreună în 36 de ani! Cum arată acum cei patru membri?

28 mai, 2022

Toți cei patru membri ai legendarei trupe suedeze s-au reunit în cursul zilei de ieri, 27 mai, pentru prima dată în 36 de ani, la deschiderea turneului lor ABBA Voyage în Londra.

image

Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad și Björn Ulvaeus au pășit pe covorul roșu și au pozat împreună în timp ce intrau pe stadionul din Queen Elizabeth Olympic Park, pentru a privi, ca restul celor prezenți, avatarurile lor cântând și dansând pe scenă.

Concertul virtual a fost creat cu ajutorul unei tehnologii revoluționare, care a făcut posibilă întinerirea celor patru membri ai formației, care-n apogeul carierei lor fulminante. Fältskog (72) și Lyngstad (76) au arătat senzațional în ținutele lor crem coordinate, ca pe vremuri, când urcau pe scenă în costume identice sau asemănătoare și cucereau publicul de la prima notă.

Bărbații, Ulvaeus (77) și Andersson (75), nu au apelat la artificii vestimentare, ci au preferat câte un costum negru și, respectiv, o cămașă neagră și pantaloni clasici sub un trenci floral, de mare efect.

image

La asemenea eveniment istoric au fost prezente și câteva staruri actuale, mari fani ABBA, precum Kylie Minogue și Kate Moss, care de-abia așteptau să urmărească un nou concert de-ai idolilor lor. Câștigătoarea Oscarului, Keira Knightley, a fost și ea prezentă în asemenea seară specială, împreună cu soțul ei, James Righton.

Trupa pop suedeză s-a format în 1972 și s-a despărțit un deceniu mai târziu, după opt albume de studio care au cucerit întreaga lume. În 2017, cei patru membri ai formației s-au reunit ca să creeze cel mai recent album al lor, Vojage, care cuprinde single-uri precum “I Still Have Faith in You” și “Don’t Shut Me Down.”

Avatarurile lor difgitale vor interpreta, în acest turneu, atât cele mai mari hituri ale lor, cât și melodii de pe ultimul lor album, lansat în 2021.

image
Mai multe pentru tine...

“Totul este să ne dăm seama că este incredibil unde am ajuns”, a declarat Ulvaeus în timpul campaniei de promovare a albumului. “Nici prin gând nu ne-ar fi trecut să ajungem să producem un album după 40 de ani și, în tot acest timp, să continuăm să fim prieteni unii cu alții, să ne bucurăm de compania celuilat și să ne fim loiali reciproc”, a ținut acesta să precizeze.

image

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

vedete la beauty brunch (20) jpeg
NSYNC   GettyImages 953234702 jpg
Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg
andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg