Angelina Jolie este o blondină adorabilă. Cum a fost surprinsă actrița, cu noul său look, prin New York

23 februarie, 2024

Foștii soți supranumiți Brangelina își văd liniștiți de drum. Angelina este o prosperă femeie de afaceri, în timp ce Brad, în sfârșit, și-a găsit marea iubire.

Angelina Jolie, Profimedia (6) jpg

Starul din Maleficent a fost văzută la New York, intrând în magazinul ei Atelier Jolie și este acum o blondă în toată regula.

Angelina Jolie, Profimedia (7) jpg

Diva adoră să poarte negru. Și de data aceasta, s-a drapat în negru, într-o ținută foarte posh! Pantaloni largi, ghete, palton, o geantă shopper imensă și nelipsiții ochelari de soare.

S-a și tuns, iar blondul ales de data acesta este unul foarte cald, miere. În contrast cu blondul platinat pe care îl aborda ocazional în tinerețe. Angelina Jolie pare că s-a așezat la casa ei. Are acest business de modă în care este decisă să se afirme. Este deja cunoscut faptul că orice brand al vedetelor prinde foarte bine la public și le aduce foarte multe încasări.

Mai multe pentru tine...

După ce a trecut printr-un divorț anevoios, cu conflicte ce au durat aproape 7 ani, Angelina Jolie dă semnalul unui nou început, cu acest nou look fresh: e blondă.

La 48 de ani, apreciata actriță a fost văzută la New York, intrând în magazinul ei Atelier Jolie, prezentând o transformare uluitoare, o nouă coafură și o nouă culoare.

Această schimbare îndrăzneață a culorii părului marchează un nou capitol interesant pentru Jolie, ce vine în completarea stilul ei șic casual, cu ochelari de soare cu tentă neagră, o jachetă neagră elegantă și un tricou alb atemporal.

Părul ei, coafat drept, a adăugat o eleganță aparte aspectului ei general. Ce-i drept, actrița cocheta de ceva timp cu nuanțele de blond.

În decembrie, a apărut pe coperta revistei WSJ, The Wall Street Journal, unde a dat și un interviu cât se poate de sincer.

Deși superbă, talentată și celebră, Angelina Jolie nu a avut o viață ușoară. Dimpotrivă! Angie a trecut prin multe, așa cum a declarat ea. A menționat trauma divorțului, sănătatea șubrezită și gândul că vrea să renunțe la celebritate. 

Foto: Profimedia, Getty Images, ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg