Angelina Jolie, surprinsă ținându-se de mână cu fiica Zahara. Actrița este superbă într-o ținută office

18 mai, 2023

Angelina Jolie și fiica Zahara, superbe ca o zi de primăvară, pe străzile din New York. Este o explozie de feminitate și voie bună între cele două, mamă și fiică. Actrița se înțelege de minune cu Zahara, fetița adoptată în urmă cu câțiva ani.

Angelina Jolie, la plimbare prin New York cu fiica sa, Zahara Jolie-Pitt
Angelina Jolie, la plimbare prin New York cu fiica sa, Zahara Jolie-Pitt

Foarte feminină a apărut Angelina Jolie pe străzile din New York. Pe actriță o prinde de minune stilul office. A îmbrăcat o fustă neagră, strâmtă, tip creion, cu o lungime puțin sub genunchi, o bluză albă lejeră, oversized, pantofi stiletto bej și o geantă shopper generoasă, albă. Angie și-a lăsat părul desfăcut și desigur, nu a renunțat la ochelarii de soare nici de data aceasta. Foarte rare sunt ocaziile când o mai vedem pe celebra actriță fără ochelari de soare.

angelina JOLIE MAIN jpg

Într-o relație apropiată cu Zahara, Angelina Jolie a fost surprinsă ținându-și fiica de mână. Aceasta era îmbrăcată casual chic, cu pantaloni negri și o bluză foarte veselă, galbenă.

Vizita lor la New York a fost sesizată de paparazzi încă de la aeroport, căci au fost fotografiate pe aeroportul John F. Kennedy, de îndată ce au aterizat.

De un an, Zahara studiază la Spellman College, iar celebra sa mamă este așteptată în campus de toți colegii săi, ori de câte ori este posibil. O vedetă de talia ei este într-adevăr o apariție printre studenți.

Cele două adoră să se plimbe împreună și să meargă la cumpărături. Angelina Jolie face o echipă de zile mari cu Zahara, care este, la rândul său, interesată de modă, mult mai mult decât fiica biologică a Angelinei, Shiloh Jolie-Pitt.

Într-un interviu pentru Time, cei mai influenți 100 oameni din lume, Angelina Jolie a vorbit despre Zahara și strămoșii ei și despre câte a învățat de când a devenit mama ei. ”Fiica mea, unul dintre copiii mei, este din Etiopia. Am învățat enorm de multe de la ea. Este familia mea, o femeie africană extraordinară și simt o legătură fantastică cu ea și cu tărâmul pe care s-a născut. Mă fascinează”, a mărturisit cu sinceritate Angelina Jolie.

Mai multe pentru tine...

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG