Anne Hathaway adoptă... un căţel

17 martie, 2010

Vedetele de la Hollywood se întrec în acţiuni caritabile. Multe dintre staruri, mânate de planuri îndrăzneţe de promovare, vor să profite de imaginea bună pe care ar căpăta-o astfel, iar altele, fiind sincer recunoscătoare pentru tot ceea ce primesc, doresc să facă un bine celor năpăstuiţi de soartă.

Vedetele de la Hollywood se întrec în acţiuni caritabile.

Multe dintre staruri, mânate de planuri îndrăzneţe de promovare, vor să profite de imaginea bună pe care ar căpăta-o astfel, iar altele, fiind sincer recunoscătoare pentru tot ceea ce primesc, doresc să facă un bine celor năpăstuiţi de soartă. Iar printre darnicii din Cetatea filmului se numără, mai nou, şi Anne Hathaway.

Unii donează sume mai mult sau mai puţin impresionante de bani pentru cauze nobile, alţii adoptă copii sau ţin morţiş să se întoarcă acasă de la centrele de adopţie a animalelor cu câte un exemplar prăpădit, dar simpatic foc. Acesta este şi cazul actriţei Anne Hathaway, care, din dorinţa de a copia generozitatea unor colege ca Angelina Jolie sau Madonna, care concurează la numărul de copii adoptaţi, sau, pur şi simplu, din dragoste pentru animale, s-a decis să ia în îngrijire un căţel abandonat.

Recent, actriţa şi iubitul ei, Adam Schulman, au făcut o vizită centrului de adopţii de animale din California, pregătiţi să ia cu ei acasă un patruped care le-ar pica cu tronc. Terierul de talie medie Chuck este cel care a plăcut cuplului iubitor de animale. Se pare că simpaticului Chuck, abandonat acum o vreme, i s-a schimbat norocul, deoarece Anne a cerut deja informaţii celor care conduc centrul despre temperamentul lui: dacă tolerază alţi câini – cuplul deţine deja un Labrador maron - ori ştie să-şi facă nevoile unde trebuie. Ei, un lucru e clar: dovadă mai mare de mărinimie din partea celor doi sau de angajament al unuia pentru altul chiar că nu putea exista!Recente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}