Ashton Kutcher a fost "enervat" de dezvăluirile fostei soții, Demi Moore, în 2019

1 februarie, 2023

Actorul a recunoscut că a fost indignat de publicarea memoriilor fostei sale partenere de viață, cu detalii despre viața lor.

Demi Moore şi  Ashton Kutcher  s au despărţit  după 6 ani jpeg

Vorbind pentru revista "Esquire", Ashton Kutcher a declarat că lansarea cărții lui Moore, "Inside Out", i-a afectat atât pe soția sa, Mila Kunis, cât și pe copiii lor - fiica Wyatt, în vârstă de opt ani, și fiul Dimitri, în vârstă de șase ani - din cauza interesului reînnoit și a atenției mediatice asupra familiei lor.

"Ajunsesem, în sfârșit, într-un punct în care presa renunțase să mai scrie despre mine Mila, despre viața și familia mea", povestește Ashton Kutcher. "Și apoi, a doua zi, [paparazzi] erau la școala copiilor mei".

Deși Kutcher spune că nu are "resentimente" față de fosta sa soție și nici "nu vrea să redeschidă nimic pe acest subiect", el a recunoscut că este "al dracului de supărat" din cauza bombelor pe care aceasta le-a aruncat în povestea sa. În cartea sa, actrița Demi Moore a vorbit în profunzime despre căsnicia ei cu Ashton Kutcher. Cei doi au fost împreună din 2003 până în 2011 - opt ani, dintre care șase au fost căsătoriți. Divorțul lor a fost finalizat în 2013.

Ashton Kutcher "și-a mușcat limba" în ziua lansării biografiei lui Demi

demi moore ashton kutcher jpeg
Mai multe pentru tine...

"Nimic nu te face să resimți eșecul mai mult decât divorțul", a declarat Kutcher pentru "Esquire". "Divorțul se simte ca un eșec total. Ai eșuat în căsnicie".

Într-unul dintre capitolele cărții sale, Demi Moore nu s-a abținut de la detalii despre relația lor, susținând că decizia de-a face o partidă în trei a contribuit la despărțirea lor și i-a dat lui Ashton Kutcher undă verde să o înșele. "Pentru că am adus o a treia persoană în relația noastră, a spus Ashton, asta a estompat liniile și, într-o oarecare măsură, a justificat ceea ce a făcut", descria Demi Moore situația. "Cred că toate acestea au fost modul lui de a încerca să iasă din căsnicia noastră".

În ziua lansării volumului, actorul a ales să își muște limba, încercând să nu aibă nicio poziție vizavi de cele publicate. "Eram pe punctul de-a apăsa pe butonul unui tweet foarte sarcastic. Apoi mi-am văzut fiul, fiica și soția și l-am șters. ❤️", a scris atunci pe Twitter starul din "Two and a Half Men", în aceeași zi în care "Inside Out" a ajuns pe rafturile librăriilor.

Ashton Kutcher a început să se întâlnească cu Mila Kunis în 2013, care se știau încă de pe vremea când filmau pentru "That 70's Show", și s-au căsătorit doi ani mai târziu.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg