Britney Spears, din nou singură

17 martie, 2010

Nimic nu merge bine pentru fosta prinţesă pop. Averea îi este controlată de tatăl ei, fanii nu mai sunt atât de numeroşi ca pe vremuri, iar marea dragoste încă se lasă aşteptată. După mai bine de un an de relaţie cu agentul ei, Jason Trawick (38), Britney (28) e din nou solo. Cei doi au decis să-şi spună „Adio“ la sfârşitul lunii februarie, din cauza numeroaselor certuri, care deveniseră insuportabile. În ciuda faptului că Jason nu mai este iubitul cântăreţei, acesta va continua s-o reprezinte ca agent. Se pare că problemele dintre cei doi începuseră să apară încă de la sfârşitul anului trecut, dar Britney şi Jason au încercat să nu le dea prea mare importanţă şi s-au afişat ca un cuplu model la Premiile Grammy de pe 31 ianuarie, din Los Angeles. „Pur şi simplu nu mai mergea“, spune un apropiat al celor doi, pentru o publicaţie americană.

Nimic nu merge bine pentru fosta prinţesă pop. Averea îi este controlată de tatăl ei, fanii nu mai sunt atât de numeroşi ca pe vremuri, iar marea dragoste încă se lasă aşteptată. După mai bine de un an de relaţie cu agentul ei, Jason Trawick (38), Britney (28) e din nou solo.

Cei doi au decis să-şi spună „Adio“ la sfârşitul lunii februarie, din cauza numeroaselor certuri, care deveniseră insuportabile. În ciuda faptului că Jason nu mai este iubitul cântăreţei, acesta va continua s-o reprezinte ca agent.

Se pare că problemele dintre cei doi începuseră să apară încă de la sfârşitul anului trecut, dar Britney şi Jason au încercat să nu le dea prea mare importanţă şi s-au afişat ca un cuplu model la Premiile Grammy de pe 31 ianuarie, din Los Angeles. „Pur şi simplu nu mai mergea“, spune un apropiat al celor doi, pentru o publicaţie americană.

De fapt, gurile rele spun că Britney era foarte geloasă şi ar fi aflat că iubitul ei o înşeală. Alţii susţin că Brit nu mai suporta ca acesta să-i tot ia apărarea tatălui ei, pe care ea îl dispreţuieşte, din cauză că deţine controlul averii ei de zeci de milioane.

Jason, îngerul salvator pentru Britney

Relaţia cu Trawick a fost una dintre cele mai importante din istoria amoroasă a cântăreţei. După mariajul cu Kevin Federline, încheiat în 2007, în urma căruia au rezultat doi copii, Britney s-a aruncat în tot felul de relaţii pasagere, deloc benefice pentru imaginea ei. Apariţia lui Jason în viaţa ei a fost salutară, iar starea de spirit a vedetei s-a schimbat vizibil în bine. Fiii ei, Sean (4) şi Jayden (3), erau încântaţi de noul lor „tătic“, iar părinţii lui Britney, Jamie şi Lynne, s-au îndrăgostit pe loc de niul lor „ginere“. Britney se şi vedea „doamna Trawick“ şi chiar îşi punea problema să mai facă un copil cu logodnicul ei.

Ediţiile internaţionale ale revistei OK! scriau chiar că Jason şi Brit aveau de gând să se căsătorească într-un peisaj exotic şi să organizeze nunta pe plajă. Singurul care nu a creditat relaţia a fost fratele lui Britney, Bryan.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}