Cine este Pablo Larraín, bărbatul brunet cu care Angelina Jolie a mers în Budapesta, la operă?

9 noiembrie, 2023

Legătura lor s-a consolidat pe platourile de filmare ale viitorului film biografic ”Maria Callas”, în care Angelina Jolie are rolul principal.

Angelina Jolie, Profimedia (5) jpg

Pablo Larraín și Angelina Jolie au fost recent văzuți împreună la Opera de Stat Maghiară, din Budapesta. Cei doi păreau a se simți foarte bine unul cu celălalt, în timp ce stăteau apropiați în lojă. Pe măsură ce povestea se dezvolta pe scenă, Angelina Jolie a fost vizibil mișcată, ștergându-și lacrimile, în timp ce Larraín s-a ridicat de pe scaunul lui pentru a vedea mai bine scena.

Dacă mulți s-au grăbit să-i cupleze, nu trebuie uitat faptul că cei doi lucrează la un film despre viața Mariei Callas și, ca orice artist desăvârșit, când joacă un rol, trebuie să înțeleagă perfect emoțiile personajului pe care îl interpretează. Sau poate doar producția i-a stârnit divei apetitul pentru operă.

Angelina Jolie, Profimedia (4) jpg

Angelin Jolie și Pablo Larraín colaborează deja de luni bune la „Maria”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Și iată tot ce ar trebui să știi despre talentatul regizor de film. Potrivit Revistei glam Hello!, Pablo Larraín s-a născut în Santiago, Chile, devenind o figură importantă în industria cinematografică a țării. A studiat artele audiovizuale la Universitatea de Arte, Științe și Comunicații din Santiago.

Pablo Larraín, Foto Getty (1) jpg

A făcut filme în engleză și spaniolă

Larraín și-a început cariera în Chile, regizând mai multe scurtmetraje și lungmetraje. Primul său film se numește „Fuga” și a câștigat recunoaștere internațională, câștigând premii la Festivalul de Film de la Cartagena și Festivalul de Film de la Malaga. De atunci a regizat filme precum „Nu”, cu Gael Garcia Bernal, „Ema” și serialul „Lisey’s Story”, cu Julianne Moore în rol principal.

Mai multe pentru tine...

Este și un producător important

Larraín și fratele său Juan de Rios au fondat compania de producție Fabula, care a produs câteva filme câștigătoare a premiilor Oscar, deseori fiind pionierat în munca regizorilor latino-americani și neamericani. Compania și-a înființat baza în Statele Unite în 2017, marcând un moment important pentru cinematografia și TV din America Latină.

Larraín și-a construit o carieră incredibilă, abordând tot felul de subiecte. Dar mai ales este apreciat pentru felul în care știe să extragă din actrițe exact esența necesară rolului. Probabil că exact asta face și cu Angelina acum. În cazul în care se va dezvolta și o relație amoroasă, probabil că vom afla în scurt timp. Ce-i drept, Angie e singură de prea multă vreme.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg