Cum au fost surprinși Jennifer și Ben, la o zi după zvonurile iminentului divorț. Fiecare pe cont propriu

17 mai, 2024

Cele două staruri au fost fotografiate la puțin timp după ce în presă a apărut informația potrivit căreia până la divorț mult nu mai e.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg

Cei doi își văd de treburile cotidiene, mai departe. Nu îi mai vede nimeni împreună, din păcate. Cu toate acestea, o veste este îmbucurătoare. Atât actorul, cât și artista încă își poartă verighetele.

Ben Affleck cu Samuel, Profimedia jpg

Ben Affleck a fost surprins în timp ce își ia fiul, pe Samuel, de la școală, din Santa Monica. Așa cum știm deja, actorul are un nou look, fără barbă și purta o haină în carouri. Ca de fiecare dată, dezgustul vizavi de paparazzi i se citește pe față, mai ales după ce aceștia au început să-l întrebe dacă zvonurile despre divorț sunt reale.

Evident că nu a declarat nimic, însă se vede că verigheta este pe deget. Același lucru s-a observat mai târziu și pe degetul lui Jennifer Lopez, fotografiată în timp ce merge la sala de dans.

Jennifer Lopez cu verughetă, Profimedia (1) jpg

Artista nu ratează ședințele de pregătire fizică, iar asta se vede. Diva arată excepțional! Are un fizic de invidiat, la 54 de ani se poate lăuda cu un corp mai fit decât al multor tinere.

De data aceasta, J Lo părea mai zâmbitoare, nu încruntată cum fusese văzută în zilele anterioare. A coborât din mașină îmbrăcată sport, în pantaloni largi.

Jennifer Lopez cu verughetă, Profimedia (2) jpg
Mai multe pentru tine...

Vremurile când Ben o plimba prin oraș și o ducea unde avea ea nevoie au apus de mult. Cei doi, atât de îndrăgostiți nu de mult, rar mai sunt văzuți împreună, iar atunci când apar de multe ori sunt distanți sau se ceartă. Vestea bună, să zicem, ar fi că încă au verighete, simbolul iubirii lor. Rămâne de văzut dacă presupusul apropiat al lor a spus adevărul presei, că s-ar pregăti de divorț și, mai mult, că Ben ar fi părăsit deja domiciliul conjugal.

Deocamdată, cei doi nu au oferit presei niciun punct de vedere.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg