Dakota Fanning – În rol de sex-simbol

15 februarie, 2010

Nu mai e doar o fetiţă şi nici cuminte nu mai vrea să fie! Dakota are un look nou, de fată rea.

Când Dakota Fanning a apărut pe coperta revistelor „V“ şi „Teen Vogue“, reacţia generală a fost: „Când a crescut?“. Acum e domnişoară în toată regula, cu buletin şi, în curând, carnet de şofer, dar mai ales cu patalama de actriţă. La doar 16 ani, Dakota poate spune că şi-a petrecut mai mult de jumătate din viaţă pe platourile de filmare şi asta pentru că, vă vine să credeţi sau nu, ea a ajuns deja la cel de-al 40-lea rol! Încă de la vârsta de şapte ani, a acceptat să joace o gamă variată de personaje, în thrillere şi filme horror. În 2006, a apărut într-o scenă controversată de viol, care i-a adus patru milioane de dolari în cont. Micuţa domnişoară a primit un rol şi în saga „Twilight” şi joacă alături de Kristen Stewart în „The Runaways“, unde se sărută cu colega de platou. Dakota le admiră pe Hilary Swank şi Meryl Streep, dar are şi ea fanii ei, chiar dintre foştii colegi de peliculă: Sean Penn, Tom Cruise, Denzel Washington ori Robert De Niro. În plus, ea a ajuns pe poziţia a treia în topul celor mai bine plătiţi adolescenţi de la Hollywood, după Daniel Radcliffe şi Miley Cyrus.

Deşi adolescentă, Dakota se teme că va scăpa cu greu de imaginea ei de acum câţiva ani, când, la „Jay Leno Show“, apărea îmbrăcată cu rochiţă şi balerini, stând cuminte pe canapea, cu picioarele atârnate. La vremea aceea, discuta, mai mult în glumă, despre filme, regizori şi recuzită, exact ca un om mare. Nimeni nu ar avea cum s-o uite pe fetiţa acea blondă, neintimidată de tot ce i se întâmpla, care vorbea foarte firesc despre rolul ei de copil bolnav de leucemie şi despre tuburile prin care a trebuit să respire două zile, cât au ţinut filmările pentru „ER“!

Acum, Dakota înfloreşte pe zi ce trece. Are deja creatori de modă preferaţi (Valentino) şi-şi alege singură ţinutele pentru roluri. Se bucură de noile ei dimensiuni, care-i permit să poarte măsura zero, fără ca cineva să-i mai scurteze hainele, şi îi place să fie admirată pe covorul roşu. În definitiv, e o mică stea de cinema, pe zi ce trece tot mai strălucitoare!

urmăreşte-o aici pe Dakota în "New Moon"

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}