David Beckham a așteptat 13 ore la coadă pentru a-și lua „Adio!” de la regină: „Am venit de la 2 dimineața”

17 septembrie, 2022

Emoțiile l-au copleșit pe fostul fotbalist care a așteptat mai bine de 12 ore până să ajungă lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a pentru a-și lua „Adio!” de la Majestatea Sa.

image

În cursul zilei de vineri, Beckham a fost zărit ștergându-și lacrimile în Westminster Hall sau ascunzându-și cu totul fața în palme. Vădit afectat de moartea reginei, David s-a pus la coadă la 2 dimineața, pe 16 septembrie, și a așteptat mai mult de 12 ore pentru a-și aduce omagiul lângă sicriul regretatului monarh britanic.

Singur, fără să fie însoțit de familia sa faimoasă, fostul sportiv n-a părut deranjat de atenția pe care o stârnea la coadă. Dimpotrivă. El a ajuns să se simtă în elementul său alături de ceilalți cetățeni ai Marii Britanii, care stăteau la coadă, și chiar le-a cumpărat câtorva dintre ei gogoși.

Beckham era îmbrăcat în doliu și și-a dat jos șapca neagră când a intrat în Westminster Hall, unde fusese depus trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a.

„Eu am fost norocos că am avut câteve momente, în viața mea, pe care mi le-am petrecut cu Majestatea Sa”, a dezvăluit acesta pentru ITV News. „O zi tristă, dar, la fel de bine, o zi în care să ne amintim moștenirea incredibilă pe care ne-a lăsat-o”, a continuat cel care s-a declarat „distrus” de moartea reginei.

„Sunt cu adevărat trist din cauza morții Majestății Sale, Regina. Valuri întregi de iubire și respect am observat la Jubileul de Platină pentru viața sa dedicată țării”, a scris pe social media la momentul aflării veștii dispariției reginei.

„Faptul că suntem afectați astăzi demonstrează ce a însemnat ea pentru cei din țara asta și din restul lumii. Cât de mult ne-a inspirat cu felul în care ne-a condus, cum ne-a consolat când am dat de greu. Și-a servit țara cu demnitate și grație până în ultimele zile de viață”, a continuat Beckham.

Vedeta a lăcrimat în momentul în care s-a apropiat de sicriul reginei, după ce așteptase 13 ore ca să ajungă să-și ia „Adio!” de la suveranul britanic. „Credeam că o să dureze mai puțin având în vedere că am venit de la 2 dimineața… m-am înșelat!”, le-a spus David televiziunilor care i-au cerut o declarație.

Mai multe pentru tine...

Fostul fotbalist a avut parte de mai multe întâlniri cu Regina – una dintre ele a avut loc la Palatul Buckingham, în 2015, și alta, la o ceremonie de acordare a unor premii, în 2002.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (7) (1) jpg