David Beckham, în pat cu un bărbat

22 martie, 2010

Imaginea macho a fotbalistului are mult de suferit de când circulă pe internet un filmuleţ compromiţător cu David Beckham şi alt bărbat în ipostaze tandre. După ce vezi clipul lui David Beckham, care doarme liniştit la pieptul unui bărbat, ai zice că vedetele din ziua de azi ar face orice ca să facă rost de nişte bani în plus.

Imaginea macho a fotbalistului are mult de suferit de când circulă pe internet un filmuleţ compromiţător cu David Beckham şi alt bărbat în ipostaze tandre.

După ce vezi clipul lui David Beckham, care doarme liniştit la pieptul unui bărbat, ai zice că vedetele din ziua de azi ar face orice ca să facă rost de nişte bani în plus.Când colo, jucătorul a descoperit o metodă inedită de a strânge fonduri pentru caritate. Şi a acceptat să filmeze câteva secvenţe alături de comicul James Corden, într-o ipostază originală, fiind foarte intimi. Au intrat amândoi în cadă şi s-au privit în ochi la lumina lumânărilor, scufundaţi în spumă parfumată, apoi Corden i-a făcut manichiura lui Beckham, i-a aranjat puţin frizura şi l-a pupat de noapte bună, stând lungiţi unul lângă altul în pat. Filmările, care vor fi difuzate de BBC, au avut loc la Milano, cu câteva săptămâni înainte ca David să se accidenteze. Comicul britanic a invitat mai mulţi sportivi să accepte şi chiar să ia parte la fel de fel de poante pe care acesta le face, dar partea în care apare Beckham este, se pare, cea mai amuzantă.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}