David Beckham și-a isterizat fanii cu o imagine HOT, HOT la bustul gol! Starul arată uluitor la 48 de ani

30 aprilie, 2024

Chiar și Victoria Beckham, soția sa, confirmă că fostul fotbalist internațional se află acum în cea mai bună formă fizică a vieții sale.

FotoJet David tatuat jpg

Dacă este să analizăm cea mai recentă postare la bustul gol a starului britanic prezentată în social media, putem lesne concluziona că David Beckham este mai fit și cu musculatura mai definită ca niciodată.

Are 49 de ani, patru copii și este soțul incredibil de romantic al Victoriei Beckham. Însăși diva fostă Posh Spice i-a făcut lumină sau, mai degrabă, i-a stins lumina în această postare, așa cu și el însuși a remarcat.

David B la bustul gol PNG

”Nu mă opun luminii difuze, care mă flatează. Mulțumesc tehnicianului meu de lumină, Victoria Beckham. Și da, m-a ajutat puțin și @mrbobbyrich.”, a scris patronul clubului de fotbal Miami. Bobby Rich este instructor de performanță. Lucrează cu cei mai ambițioși sportivi. Are centura neagră și a făcut parte și din Federația britanică de judo.

Ce-i drept, este vizibil: a făcut minuni cu corpul lui David Beckham, care pare a fi rupt din revistele de fitness! Evident, nimic nu ar fi posibil fără ambiția sa de a-și construi un asemenea corp fit.

David Beckham Insta PNG

Tatuat și musculor, pare un adevărat bad boy!

În doar câteva luni a așezat musculatura într-un ritm accelerat.

Mai multe pentru tine...

Soții Beckham sunt un exemplu de așa, da! Căci arată acum, mai bine decât în tinerețe. Iar Victoria tocmai a împlinit recent 50 de ani.

Legenda fotbalului a incendiat Instagram-ul duminică seara după ce a publicat imaginea fără tricou după antrenament, surprinsă de soția sa Victoria Beckham. Vedeta stă direct sub reflector, arătându-și silueta impresionant de tonifiată.

Și deși dorește să atribuie meritele unei bune iluminări foto, este incontestabilă munca fizică recentă pe care a depus-o în compania unui instructor.

Cum arată mai exact rutina de antrenament a lui David?

Având în vedere cariera sa legendară în fotbal, starul Netflix are deja rezistența de partea sa și nu face un secret că antrenamentele cardio joacă un rol esențial în forma sa zilnică. Apoi urmează exercițiile intense cu greutăți mari, pentru a-i stimula toate grupele musculare.

Foto: GettyImages & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg