Demi Moore salvează un om de la moarte

22 martie, 2010

Nu este doar frumoasă, bogată şi cu succes la public. Demi Moore are şi sufletul mare, pentru că nu a ezitat să sară în ajutorul unui om care ameninţa să-şi ia viaţa. La mai puţin de un an de când a ajutat un fan într-o situaţie disperată, Demi Moore a fost nevoită, zilele trecute, să alerteze autorităţile când un admirator de-al ei a ameninţat că se sinucide.

Nu este doar frumoasă, bogată şi cu succes la public. Demi Moore are şi sufletul mare, pentru că nu a ezitat să sară în ajutorul unui om care ameninţa să-şi ia viaţa.

La mai puţin de un an de când a ajutat un fan într-o situaţie disperată, Demi Moore a fost nevoită, zilele trecute, să alerteze autorităţile când un admirator de-al ei a ameninţat că se sinucide. Adolescentul s-a folosit de Twitter ca să-i spună vedetei: „Voi transmite în direct pe net momentul în care mă voi spânzura. Nimănui nu-i pasă dacă eu trăiesc sau mor.” Îngrijorată, Demi l-a întrebat dacă cere cu adevărat ajutorul ei, iar el i-a răspuns afirmativ. Nia Vardalos, actriţa care a jucat în „Nuntă a la grec”, a citit dialogul dintre cei doi şi a apelat imediat la un centru de prevenire a sinuciderilor din Los Angeles. Adolescentul a fost salvat în urma semnalului de alarmă pe care l-au tras cele două actriţe, un poliţist ajungând la casa băiatului în timp util pentru a împiedica nenorocirea. Ambele vedete au scris ulterior pe Twitter despre acest incident şi şi-au mulţumit reciproc pentru sprijinul pe care l-au dat în salvarea vieţii unui necunoscut.Recente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}