Diana, fosta soţie a lui Răzvan Simion, e fericită în noua relaţie. Ea şi iubitul au avut parte de un eveniment emoţionant

10 iunie, 2020
9 fosta sotie a lui razvan simion 1 jpg jpeg

Dacă Răzvan Simion a anunţat de despărţirea de Lidia Buble, Diana, fosta lui soţie, a păşit în faţa altarului alături de iubitul său, Radu Biţă. Au trăit unul dintre cele mai emoţionante momente. 

După cinci ani de iubire intensă, de vacanţe şi experienţe unice, povestea dintre Răzvan Simion şi Lidia Buble a ajuns la final. Pe 7 iunie, chiar prezentatorul de la Antena 1 a anunţat public separarea. Nu mai e cale de întoarcere, dar vor continua să muncească împreună, pentru proiectele muzicale ale artistei. În tot acest timp, fosta soţie a lui Răzvan Simion pare că trăieşte poate una dintre cele mai fericite perioade din viaţa sa. 

Diana Simion e împlinită alături de iubitul său. Ea şi Radu Biţă trăiesc de o bună perioadă de timp o poveste de iubire, sunt fericiţi, după cum arată şi pozele pe care le postează cei doi destul de des în mediul online. Ba gătesc, ba merg în vacanţe împreună, ba petrec clipe fericite cu copiii. De curând, ei au păşit în biserică, în faţa altarului, au fost naşii unei fetiţe. Au botezat un copil împreună semn că relaţia lor e din ce în ce mai sudată. Oare curând îi vom vedea în postura de soţ şi soţie? Nu ştim, dar cum siguranţă vor apărea imagini publicate chiar de ei pe reţelele de socializare dacă vor face marele pas. 

Un lucru e cert, Diana Simion şi-a găsit liniştea după divorţul de Răzvan Simion. Trăieşte la Timişoara alături de copiii săi şi ai prezentatorului, este mamă ful-time, dar şi iubită. 

Diana Simion: "Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut "

În 2016 se aflase deja de relaţia de iubire dintre Răzvan Simion şi Lidia Buble. Chiar cântăreaţa a făcut atunci declaraţii despre copiii prezentatorului. Pentru libertatea.ro, artista a menţionat că niciodată nu îl va împiedica pe Răzvan, iubitul ei pe vremea aceea, să îşi viziteze copiii. Aşa a şi făcut, căci ei au mers în vacanţe împreună, Răzvan Simion a apărut la Disney, în Paris, şi chiar la ski cu micuţii săi. 

"Chiar eu l-am sfătuit să meargă să se întâlnească cu Diana, pentru că este mama copiilor lui şi voi respecta mereu acest lucru. Ba, mai mult, i-am spus lui Răzvan să ia cel mai frumos buchet de flori pentru a i-l oferi de 8 Martie. Ori de câte ori va fi nevoie să se întâlnească cu copiii lui, fie că e vorba de o zi sau de mai multe, voi fi mereu de acord, pentru că sunt cea mai înţelegătoare când vine vorba de ei. Ceea ce îmi doresc este şi fericirea lor", spunea Lidia Buble. 

Foarte discretă în declaraţii, şi mai ales în cele despre căsnicia sa cu Răzvan Simion, Diana a oferit la acea vreme o opinie clară, mai ales asupra copiilor. 

"Apreciez mult faptul că domnişoara Buble este de acord ca Răzvan să-şi viziteze copiii, însă, aş vrea să-i atrag atenţia asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut. Şi, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei, pentru că cei mici aşteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanţă sau într-un weekend undeva.

Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat, însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea şi sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere. Cât despre dorinţa soţului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o priveşte, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele", a spus Diana la acea vreme, după ce s-a aflat că Răzvan Simion nu mai locuia deja împreună cu familia. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg