Donald Trump, împușcat într-o încercare eșuată de asasinat. Atenție, imagini cu impact emoțional!

14 iulie, 2024

În cursul zilei de ieri, candidatul la președinția americană era cât pe ce să-și piardă viața după ce cineva din mulțime a deschis focul asupra lui.

Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg

Aseară, Donald Trump a fost rănit la ureche când a fost împușcat în timpul unei încercări de asasinat desfășurate în Pennsylvania. Fostul președinte de 78 de ani s-a apucat subit de ureche la scurt timp după ce s-au auzit câteva focuri de armă și-a fost nimerit în ureche. Serviciile Secrete au făcut imediat scut lângă el în țipetele disperate ale oamenilor strânși la mitingul electoral.

Înconjurat de ofițerii de la Serviciile Secrete, Trump a prins puteri și a ridicat un pumn în aer, cu sângele șiroindu-i din ureche, în semn de victorie. „Luptați!”, a țipat atunci candidatul la prima funcție în stat, iar mulțimile animate i-au răspuns înflăcărate: „SUA!”.

În timpul incidentului regretabil, o persoană și-a pierdut viața și alte două au fost rănite și se află în stare critică în spital. Poliția a dezvăluit că cele trei victime sunt toate de sex masculin.

După încercarea de asasinat asupra fostului președinte american, fiica acestuia, Ivanka Trump, i-a transmis acestuia toată dragostea ei și a spus că se roagă pentru America în aceste momente dificile pentru țară.

„Te iubesc, tata, acum și întotdeauna!”, a scris aceasta pe X. „Mulțumim pentru toate rugăciunile și pentru dragostea adresată tatălui meu și celorlalte victime ale unei violențe inutile în Butler, Pennsylvania!”, a conchis Ivanka Trump.

Kevin Rojek, ofițerul FBI responsabil cu păstrarea liniștii la mitingul electoral de aseară, a declarat că nu s-a descoperit încă un motiv pentru ceea ce el numește „încercarea de asasinat a fostului nostru președinte”.  

FBI a indentificat mai târziu persoana care a tras asupra lui Donalt Trump ca fiind un bărbat de 20 de ani, Thomas Matthew Crooks pe numele lui. acesta a deschis focul de pe un acoperiș unde avea vizibilitate asupra omului politic care ținea un discurs pe scenă în fața a mii de oameni, la ora 18.15.

Crooks, din Bethel Park, Pennsylvania, a fost împușcat mortal de către lunetiștii din Serviciile Secrete. Donald Trump a fost dus la spital pentru tratament, după care a fost externat. Purtătorul său de cuvânt, Steven Cheung, a declarat ulterior că fostul președinte american „este bine”.

Mai multe pentru tine...

foto - Profimedia, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg