Elton John l-a scăpat de droguri pe Eminem

15 februarie, 2010

Rapperul american şi-a găsit confidentul în persoana cântăreţului britanic. Eminem şi Elton John nu s-au simpatizat dintotdeauna, din contră. La prima lor întâlnire, care a avut loc în urma cu nouă ani, rapperul a avut un acces de homofobie faţă de popstarul britanic, homosexual convins. După aproape un deceniu de la întâlnirea cu scântei, Eminem, în impas din cauza dependenţei de droguri si medicamente, i-a cerut ajutorul lui Elton John (62), care trecuse, la rândul lui, prin asemenea experienţe.

Rapperul american şi-a găsit confidentul în persoana cântăreţului britanic.

Eminem şi Elton John nu s-au simpatizat dintotdeauna, din contră. La prima lor întâlnire, care a avut loc în urma cu nouă ani, rapperul a avut un acces de homofobie faţă de popstarul britanic, homosexual convins. După aproape un deceniu de la întâlnirea cu scântei, Eminem, în impas din cauza dependenţei de droguri si medicamente, i-a cerut ajutorul lui Elton John (62), care trecuse, la rândul lui, prin asemenea experienţe. Aflat la un pas de moarte din cauza unei supradoze cu metadonă, rapperul a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elton John. „Când am hotărât să renunţ la medicamente, l-am sunat pe Elton să vorbim despre asta“, recunoaşte Eminem, care a ajuns sa lege o prietenie foarte strânsă cu vedeta britanică. „Este cea mai potrivită persoană pentru a-mi da sfaturi. Facem parte din acceaşi lume şi ştie cât de repede te poate lua valul. Înţelege presiunea care se pune asupra noastră, a artiştilor, şi cunoaşte motivele care te împing să te refugiezi în droguri. I-am spus lui Elton că trec printr-o perioadă grea şi că am nevoie de sfaturile lui“, se destăinuie controversatul rapper.

Cocktail aproape fatal

La rândul lui, Elton John confirmă apropierea dintre el şi Eminem. „L-am ajutat în ultimii doi ani şi se descurcă minunat. Sunt dispus să ajut pe oricine mi-o cere.“ În anii '80, cântăreţul britanic a trecut prin aceleaşi probleme ca şi prietenul lui mai tânăr: s-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri, pe care a depăşit-o cu bine. În calitate de confident al lui Eminem, John n-a vrut să ofere prea multe amănunte despre problemele acestuia, dar rapperul a recunoscut în repetate rânduri că începuse să ia zilnic doze mari de analgezice, cum ar fi Vicodin, Valium sau Ambien, care-l duseseră pe marginea prăpastiei. „Doctorul mi-a spus că întreaga cantitate de metadona pe care am luat-o odată echivala cu patru doze de heroină. Şi dacă aş fi ştiut asta atunci, n-ar fi contat“, povesteşte Eminem.

vezi marturisirile lui Eminem aici

Elton John ft. Eminem la GrammyRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}