FOTO A început parada modei la Buckingham! Prințesele și reginele se întrec în eleganță la petrecere

5 mai, 2023

Prințesa de Wales e toată numai un zâmbet în timp ce îi întâmpină, alături de Regele Charles, pe membrii familiilor regale invitați la încoronare și pe liderii mondiali sosiți la Palatul Buckingham!

image

Începe să semene cu un eveniment de mare anvergură pe măsură ce invitații la încoronarea Regelui Charles al III-lea își fac apariția la petrecerea de la Palatul Buckingham, iar reginele și prințesele lumii se întrec în ținute elegante.

Cu o zi înainte de ceremonia istorică de la Westminster Abbey, invitații de seamă de la încoronarea Regelui Charles s-au adunat la Buckingham pentru a-l felicita pe monarhul britanic. Alături de el se distinge cel mai mult Prințesa de Wales, care strălucește de-a dreptul în rochia ei de un albastru intens.

image

Kate Middleton se simte în elementul ei în timp ce face glume cu invitații. Înainte de-a împărți câteva vorbe cu Prima Doamnă americană, Jill Biden, soția Prințului William purta o conversație plăcută cu Prințesa Maria și Prințul Frederik ai Danemarcei.

Regele Charles pare extrem de implicat în discuția pe care o poartă cu Prima Doamnă a Ucrainei,  Olena Zelenska, care a decis să-ți reprezinte țara la asemenea eveniment istoric în timp ce soțul ei, președintele ucrainean, continuă lupta împotriva rușilor acasă la el.

Margareta a României și Prințul Radu al României au participat și ei la recepția organizată la Palatul Buckingham, cei doi întâlnindu-se la recepție cu președintele României, Klaus Iohannis, și cu Prima Doamnă Carmen Iohannis, ultima adoptând o rochie cu taior într-o nuanță de banan - o creație a casei Ellis by Eli Lăslean.

image

Soțul lui Kate, Prințul William, și Prințul Edward i-au întâmpinat și ei pe invitații de mare rang, în timp ce pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru ceremonia de sâmbătă.

Klaus Iohannis jpg

În jur de 100 de șefi de stat vor fi prezenți la încoronarea Regelui Charles, iar reprezentanții internaționali provin din 203 țări.

image
Mai multe pentru tine...

Printre regalii europeni prezenți la recepția de vineri de la Palatul Buckingham s-au numărat prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene de Monaco, Regina Letizia a Spaniei, Mary, Prințesa Danemarcei și Prințul Frederik al Danemarcei, prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit a Norvegiei.

Pe lângă Regele Charles și Regina Consoartă Camilla, cei care au ajuns deja la palat se întâlnesc și cu Prințul William, Prințesa de Wales și Prințul Edward, Ducele de Edinburgh. 

Urmăriți GALERIA FOTO de mai jos pentru a-i admira pe primii invitați sosiți la Londra pentru încoronarea regelui!

foto - Getty Images, Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg