FOTO  Vedete şi câştigători la Premiile Regizorilor Americani

27 ianuarie, 2014
alfonso cuaron jpeg

Gala Premiilor DGA de sâmbătă seara a fost una mai sobră decât celelalte evenimente mari de acest gen care au loc în această perioadă, însă cei nominalizaţi care au şi câştigat trofeele au cele mai mari şanse de-a câştiga şi Oscarul.

Gala Premiilor DGA de sâmbătă seara a fost una mai sobră decât celelalte evenimente de acest gen care au loc în această perioadă, însă cei nominalizaţi la aceste trofee au cele mai mari şanse de-a câştiga şi Oscarurile – ne referim, desigur, la cei mai buni regizori de film şi de seriale.

Dar care sunt vedetele care au poposit pe covorul roşu la ediţia 66 a premiilor DGA şi regizorii care au plecat acasă cu pretenţioasele premii?

Filmul câştigător al serii este Gravity al lui Alfonso Cuarón (foto jos), în care joacă Sandra Bullock (foto stânga) şi George Clooney şi care i-a adus un trofeu pentru cel mai bun regizor de film, anticipând şi şansa mare de-a lua un Oscar.

image

De asemenea, Steven Sodebergh a câştigat premiul pentru cel mai bun regizor al unui film de televiziune cu Behind the Candelabra, iar Vince Gilligan, pentru cel mai bun serial de televiziune, Breaking Bad.

Helen Mirren

Anna Kendrick

Kerry Washington

Sarah Paulson şi Steven McQueen

Lisa Rinna

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg