George Clooney a ajuns la tribunal

17 iulie, 2010

Actorul s-a prezentat ieri în faţa instanţei din Milano, după ce i-a dat în judecată pe cei care au folosit ilegal numele său pentru a-şi promova afacerea. George Clooney a intentat proces împotriva unor oameni care se fac vinovaţi de utilizarea numelui vedetei pentru a face reclamă unei colecţii vestimentare.

Actorul s-a prezentat ieri în faţa instanţei din Milano, după ce i-a dat în judecată pe cei care au folosit ilegal numele său pentru a-şi promova afacerea.

George Clooney a intentat proces împotriva unor oameni care se fac vinovaţi de utilizarea numelui vedetei pentru a face reclamă unei colecţii vestimentare care nu are nimic de-a face cu actorul. Curioşii au dat buzna ieri în sala de tribunal din Milano pentru a-l zări pe Clooney pledându-şi cauza. El a susţinut că fotografiile arătate la proces cu el şi doi dintre cei trei acuzaţi sunt „aranjate” pe calculator, iar semnătura actorului de pe documentele prezentate ca dovadă a colaborării dintre cele două părţi a fost falsificată. Judecătorul Pietro Caccialanza i-a mulţumit lui George pentru mărturia lui de 90 de minute şi a glumit spunând că acesta a durat cât un film.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}