Georgina Rodriguez i-a cucerit pe arabi! Apariţie spectaculoasă pe covorul roşu din Riad

23 ianuarie, 2023
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg

Deşi a avut o rochie sexy, partenera lui Cristiano Ronaldo a avut grijă să poarte şi o eşarfă, în onoarea acelui hijab purtat de femeile arabe.

Georgina Rodriguez demonstrează că-şi dă interesul să se adapteze noii vieţi din Arabia Saudită, după ce iubitul său, Cristiano Ronaldo, a semnat cu echipa Al-Nassr.

La cea mai recentă apariţie publică a sa, partenera de viaţă a celui mai scump fotbalist din lume a făcut o impresie frumoasă, inserând în outfitul său influenţe din cultura arabă. Astfel, pe covorul roşu de la Joy Awards, un eveniment anual în cadrul se acordă premii pentru cele mai bune reprezentații din industria filmului, muzicii și televiziunii în lumea arabă, Georgina Rodriguez a purtat o rochie lungă, din catifea bleumarin, mănuşi lungi, care să estompeze din goliciunea braţelor, şi o eşarfă din voal, care să simuleze acel hijab purtat de femeile arabe.

Ca model, nu putea renunţa chiar de tot la elementele sexy, aşa că a păstrat acel şliţ adânc pe picior şi decolteul, pus în valoare de un colier opulent.

Georgina Rodriguez a postat pe Instagram câteva fotografii de pe covorul roşu de la Riad, scriind în mesajul său: "Joy awards 2023🌟 Mulțumesc tuturor, te iubesc Arabia Saudită”.

Postarea sa a devenit rapid virală și a primit mii de comentarii, cele mai multe de admirație, chiar și din partea saudiților: ”Ai arătat demențial”, ”Ai dat dovadă și de inteligență, nu doar de frumusețe”, ”Ești o zeiță” sau ”Îți mulțumesc că ai venit în Arabia Saudită pentru a ne încânta cu eleganța ta” au fost doar câteva dintre reacții. Evident că au existat și internauți care au criticat modul în care Georgina Rodriguez a ales să se îmbrace: ”Nu te joci cu hijabul. Nu așa se poartă”.

Şi actrița din "Modern Family", Sofia Vergara, a fost prezentă la eveniment, dar Georgina Rodriguez a furat toate privirile.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG