Harry și Meghan, așa cum nu i-ai văzut niciodată! Imagini explozive din documentarul lor

2 decembrie, 2022

Prințul Harry și Meghan Markle le oferă fanilor o scurtă avanpremieră a documentarului lor Netflix chiar în timpul călătoriei pe care Prințul William și Kate Middleton o desfășoară în Boston.

image

Trailerul de la „Harry & Meghan” a fost lansat joi, pe 1 decembrie, și cuprinde mai multe imagini nemaivăzute până acum cu celebrul cuplu regal din timpul relației lor ultramediatizate. Printre fotografiile incluse în trailer se numără și unele în care Meghan este tristă în timpul evenimentelor regale sau chiar plânge, dar putem admira și câteva ipostaze din viața pe care perechea regală o duce în California.

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, spune Harry. „Când miza e așa de mare, nu e mai logic să aflați povestea noastră chiar de la noi?”, întreabă Meghan.

Trailerul mult așteptat a fost lansat chiar a doua zi după ce William și Kate ajunseseră în Statele Unite și au participat la un meci al echipei Celtics. Prințesa și prințul de Wales se află pe tărâm american în circumstanțe destul de inedite – adică în toiul scandalului de rasism iscat miercuri, la Palatul Buckingham, în urma căruia o angajată regală a fost nevoită să-și dea demisia după ce ar fi făcut o remarcă rasistă.

Trailerul documentarului „Harry & Meghan” de pe Netflix:

Harry (38) și Markle (41) au acuzat chiar ei familia regală britanică de rasism în timpul interviului exploziv cu Oprah Winfrey, din martie 2021, care l-a determinat pe William să exclame ulterior: „Nu suntem deloc o familie rasistă!”.

Documentarul realizat de Netflix va fi lansat pe 8 decembrie. „E drăguț să putem să avem încredere ca cineva să ne spună povestea – un regizor cu experiență, a cărui muncă o admir de mult timp – cu toate că probabil că nu e felul în care noi am fi ales să ne spunem povestea”, a dezvăluit fosta actriță americană în revista Variety, în octombrie.

Mai multe pentru tine...

Markle a mai mărturisit în The Cut că documentarul se concentrează pe relația ei cu Harry, susținând că este „bucata mea de viață pe care n-am putut s-o împărtășesc, pe care oamenii n-au putut s-o vadă până acum… povestea noastră de dragoste”.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}