Imaginea virală cu Vladimir Putin pe tocuri. Ce înălţime are, în realitate?

27 ianuarie, 2023

Liderul de la Kremlin şi-a folosit pantofii speciali în timpul unei întâlniri cu studenţii ruşi de la o universitate din Moscova.

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg

Vladimir Putin este un bărbat scund, asta o ştie toată lumea, fără a face un caz special. Totuşi, se pare că acest aspect continuă să-l complexeze pe liderul de la Kremlin, care a fost văzut purtând din nou tocuri la o întâlnire absolut informală cu studenţii ruşi de la o universitate din Moscova.

Preşedintele rus a ţinut să se fotografieze cu tinerii pe care i-a întâlnit, plasându-se în centrul grupului. Şi, deşi nici tinerii de lângă el nu sunt foarte înalţi, nu am putut să nu remarcăm poziţia impunătoare luată de şeful de stat, vrând parcă să-şi afirme poziţia chiar şi într-o întâlnire atât de colocvială precum aceasta. Şi tocmai poziţia picioarelor sale ne-a făcut să privim cu toţii mai atent la pantofii săi, la care am remarcat prezenţa unor tocuri serioase, menite să-l înalţe pe Vladimir Putin cu câţiva centimetri.

Probleme de... înălţime

Ce-i drept, la o înălţime de doar 1,65 centimetri, preşedintele rus se poate să nu se simtă chiar confortabil, mai ales dacă se află în preajma unor adolescenţi şi studenţi. Însă, de data aceasta, artificiul a făcut ca problema sa de imagine să fie net subliniată. Iar fotografia cu el în mijlocul studenţilor s-a viralizat imediat pe internet, apărând şi glumele de rigoare.

Vladimir Putin 2   profimedia 0751699162 jpg
Mai multe pentru tine...

Vladimir Putin nu e singurul şef de stat care are o problemă cu statura sa scundă. Se ştia şi despre Nicolas Sarkozy, fostul preşedinte francez, că foloseşte pantofi cu toc sau cu branţ interior supraînălţat. La fel şi succesorii săi, Francois Hollande şi chiar şi actualul Emmanuel Macron, sunt nişte bărbaţi nu tocmai înalţi. Totuşi, să ne amintim de Napoleon Bonaparte, la fel de scund - şi de la care a pornit şi "moda" pantofilor cu toc la bărbaţi - care n-a fost deloc împiedicat de statura sa scundă pentru a face lucruri măreţe şi a rămâne în istorie drept o figură proeminentă.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg