Imaginea virală cu Vladimir Putin pe tocuri. Ce înălţime are, în realitate?

27 ianuarie, 2023

Liderul de la Kremlin şi-a folosit pantofii speciali în timpul unei întâlniri cu studenţii ruşi de la o universitate din Moscova.

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg

Vladimir Putin este un bărbat scund, asta o ştie toată lumea, fără a face un caz special. Totuşi, se pare că acest aspect continuă să-l complexeze pe liderul de la Kremlin, care a fost văzut purtând din nou tocuri la o întâlnire absolut informală cu studenţii ruşi de la o universitate din Moscova.

Preşedintele rus a ţinut să se fotografieze cu tinerii pe care i-a întâlnit, plasându-se în centrul grupului. Şi, deşi nici tinerii de lângă el nu sunt foarte înalţi, nu am putut să nu remarcăm poziţia impunătoare luată de şeful de stat, vrând parcă să-şi afirme poziţia chiar şi într-o întâlnire atât de colocvială precum aceasta. Şi tocmai poziţia picioarelor sale ne-a făcut să privim cu toţii mai atent la pantofii săi, la care am remarcat prezenţa unor tocuri serioase, menite să-l înalţe pe Vladimir Putin cu câţiva centimetri.

Probleme de... înălţime

Ce-i drept, la o înălţime de doar 1,65 centimetri, preşedintele rus se poate să nu se simtă chiar confortabil, mai ales dacă se află în preajma unor adolescenţi şi studenţi. Însă, de data aceasta, artificiul a făcut ca problema sa de imagine să fie net subliniată. Iar fotografia cu el în mijlocul studenţilor s-a viralizat imediat pe internet, apărând şi glumele de rigoare.

Vladimir Putin 2   profimedia 0751699162 jpg
Mai multe pentru tine...

Vladimir Putin nu e singurul şef de stat care are o problemă cu statura sa scundă. Se ştia şi despre Nicolas Sarkozy, fostul preşedinte francez, că foloseşte pantofi cu toc sau cu branţ interior supraînălţat. La fel şi succesorii săi, Francois Hollande şi chiar şi actualul Emmanuel Macron, sunt nişte bărbaţi nu tocmai înalţi. Totuşi, să ne amintim de Napoleon Bonaparte, la fel de scund - şi de la care a pornit şi "moda" pantofilor cu toc la bărbaţi - care n-a fost deloc împiedicat de statura sa scundă pentru a face lucruri măreţe şi a rămâne în istorie drept o figură proeminentă.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg