În sfârșit mămică! Paris Hilton a făcut publică prima poză cu nou-născutul ei!

25 ianuarie, 2023

Moștenitoarea imperiului Hilton și-a luat fanii prin surprindere când a anunțat public că are un copil, un băiețel, cu soțul ei Carter Reum.

image

Vedeta de 41 de ani a dat minunata veste pe pagina sa de Instagram și a inclus și prima imagine cu bebelușul ei, adus pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

„Ești deja iubit până peste măsură!”, a scris Paris plină de încântare. „A fost dintotdeauna visul meu acela de-a deveni mamă și sunt extrem de ferictă că eu și Carter ne-am găsit unul pe altul”, a dezvăluit Hilton într-un comunicat emis de ea și publicat în revista People. „De-abia așteptăm să ne începem să fim o familie împreună, iar inimile noastre explodează de la atâta iubire pentru fiul nostru”, a continuat comunicatul emis pe 25 ianuarie 2023.

Paris Hilton n-a dat mai multe informații cu privire la copilul ei. Micuțul este primul ei copil, în timp ce soțul acesteia, Reum (40), mai are un copil, o fată de 10 ani, concepută cu vedeta de reality show Laura Bellizzi, cu care el a avut, se pare, o singură întâlnire.

image

Imediat ce a fost făcut publică minunata veste, proaspăta mămică a primit numeroase felicitări din partea celor cunoscuți și, evident, din partea admiratorilor ei. Chrissy Teigen, care a adus pe lume zilele trecute al treilea ei copil, i-a transmis lui Paris: „Un COPIL!!!!!!! Felicitări, mă bucur așa mult pentru voi doi!!!!!!!”.

Kim Kardashian a scris același lucru, în timp ce modelele Victoria's Secret, Lily Aldridge, Jasmine Tookes și Sara Sampaio, i-au transmis acesteia multe felicitări.

Actrița Elle Fanning a spus că Paris este „cea mai frumoasă mămică”, iar restul celor care au apreciat postarea lui Hilton s-au arătat peste măsură de încântați că vedeta de reality show a reușit, în sfârșit, să devină mămică. Luna trecută, blondina a povestit cum ea și soțul ei au început fertilizările in vitro la mijlocul anului 2020, chiar înainte ca Reum s-o ceară de soție pe Paris.

Mai multe pentru tine...

„Am o groază de embrioni care așteaptă, ne-am făcut rezerve de așa ceva”, a dezvăluit Paris după ce mama ei a spus că Paris și Reum se chinuie să conceapă un copil. La începutul anului 2022, blondina a recunoscut că-și dorește vreo doi, trei copii cu soțul ei milionar. Rămâne de văzut dacă băiețelul ei va avea sau nu frați sau surori!

Foto - Instagram, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg