Iubita lui Michael Jackson din Thriller, de nerecunoscut la 40 de ani de la lansarea videoclipului!

9 decembrie, 2022

Videoclipul Thriller, al Regelului Pop, a împlinit 40 de ani la începutul lunii decembrie, ocazie cu care am descoperit cum mai arată acum cea care a jucat rolul de parteneră a lui Michael Jackson la filmări.

image

Ola Ray, de 61 de ani, a marcat acest moment important pe pagina sa de Instagram, unde își ține la curent fanii. În unul dintre cele mai memorabile și mai revoluționare videoclipuri ale tuturor timpurilor, Ola a jucat rolul iubitei lui MJ, care fuge dintr-o sală de cinema în timpul unui film horror.

Michael a urmărit-o pe frumoasa tânără afară, pentru a o asigura că acele imagini nu erau decât un film, însă, după aceea, se transformă într-un zombie chiar el. Cu siguranță că vă amintiți videoclipul care a făcut furori când a fost lansat!

La fix 40 de ani de când a fost realizat Thriller, Ola arată cu totul altfel, chiar greu de recunoscut! Și-a vopsit pletele brunete și este acum o blondă platinată, care nu-și arată vârsta deloc.  

Ray a „sărbătorit” aniversarea a 40 de ani de Thriller pe Instagram: „Salutare, lume! La mulți ani de-a 40-a aniversare a albumului Thiller! Vă prezint cartea mea, în care am scris despre ce s-a întâmplat în culisele videoclipului!”.

Fostul model Playboy a mai vorbit despre ce s-a întâmplat la filmările videoclipului din 1982, însă niciodată până la capăt, a preferat să păstreze suspansul. În timpul unui interviu oferit exclusiv celor de la DailyMailTV, în 2019, Ola a povestit cum s-a prezentat drogată pe platoul de filmare și l-a sărutat passional pe Regele Pop. „Michael și cu mine am devenit intimi la filmări, da. Am mers în cabina lui de probă, la un moment dat, și acolo ne-am sărutat pentru a doua oară”, a dezvăluit ea.

„A fost un sărut extrem de pasional și am mai făcut și altceva în afară de acel sărut… dar nu spun mai multe. Vă spun doar că el s-a dezbrăcat în fața mea… și restul o să-l citiți în cartea mea”, a continuat ea să povestească. E pentru prima dată când oferă atâtea informații despre ce s-a întâmplat în culisele Thriller. „Faptul că am devenit intimi, eu și Michael, m-a făcut să mă simt extrem de bine!”, a conchis Ola Ray.

Mai multe pentru tine...

Dă click mai jos, pe galeria foto, pentru a o vedea pe iubita lui Michael Jackson din videoclipul Thriller, la 61 de ani!

Foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}