Jennifer Lopez, apariție de senzație la ceremonia de absolvire a mezinului lui Ben Affleck. Este o divă

13 iunie, 2024

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți sosind separat la ceremonia de absolvire a lui Samuel din Santa Monica. Și poate că artista nu mai este soție full-time, dar sigur arată că rămâne o mamă vitregă empatică.

Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg

Atât de misterioasă această separare a starurilor cândva alintate de fani Benniffer. Zvonurile nu mai contenesc, apropiații lor dau declarații că relația este pe făraș, iar unii au tras chiar un semnal de alarmă în legătură cu Ben, temându-se ca actorul să nu fi căzut din nou în patima alcoolului, după ce a stat ani de zile ”sober”.

Dincolo de relația lor de cuplu, acum sunt implicați și copiii, iar aceștia nu pot fi dezamăgiți. Așa că J Lo, alături de gemenii săi Max și Emme au venit să-l susțină pe micul Samuel la petrecerea de absolvire a unui nou an școlar.

Iar diva a făcut din nou senzație. Trasă prin inel, Jennifer Lopez și-a etalat anume parcă noua siluetă de top model. Mai subțire ca oricând, vedeta din ”Marry me” a fost definiția eleganței la eveniment, într-o rochie albă, retro, scurtă. Picioarele i-au fost puse în valoare de o pereche de pantofi cu toc bicolori. Părul l-a strâns în coc și a pășit cu încrederea sa de divă absolută, răsucind un cuțit invizibil în orgoliul lui Ben Affleck, care încerca să pară cât se poate de cool în compania mamei sale.

Actorul face orice să stea cât mai departe de soția sa din prezent. Își petrece timp cu toată lumea, mai puțin cu ea.

Mai multe pentru tine...

Se vede regulat cu copiii săi, cu fosta soție și cu mama. Pe fața lui se citește tensiunea momentului și toți fanii lor abia așteaptă momentul când își vor clarifica situația.

Deocamdată ajung separat la evenimente, locuiesc separat, iar casa cumpărată după nuntă a fost scoasă la vânzare pe un site cunoscut de imobiliare, în timp ce J Lo și-a anulat turneul programat, motivând că are nevoie să stea mai mult cu familia.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg