Jude Law vrea să o dea în judecată pe Sadie Frost

28 martie, 2010

La cinci ani şi jumătate de la divorţul lor, Jude şi Sadie sunt foarte aproape de a se reîntâlni la tribunal. Actorul intenţionează să se războiască în justiţie cu fosta soţie, alarmat de autobiografia pe care aceasta a scris-o. Au împreună trei copii: Rafferty (13), Iris (9) şi Rudy (7). Iar în urma divorţului, au păstrat o relaţie de prietenie demnă de toată lauda. Jude obişnuia să o viziteze foarte des, petrecându-şi unele vacanţe alături de ea şi copii. De la începutul anului însă, de când Law a aflat că Frost s-a apucat să-şi scrie autobiografia, prietenia lor a intrat în derivă. Primul semn de răceală a apărut chiar de Crăciun, când actorul a organizat o vacanţă pentru Rafferty, Iris şi Rudy, transmiţându-i lui Sadie că, dacă vrea, poate veni, cu condiţia să-şi plătească singură sejurul.

La cinci ani şi jumătate de la divorţul lor, Jude şi Sadie sunt foarte aproape de a se reîntâlni la tribunal. Actorul intenţionează să se războiască în justiţie cu fosta soţie, alarmat de autobiografia pe care aceasta a scris-o.

Au împreună trei copii: Rafferty (13), Iris (9) şi Rudy (7). Iar în urma divorţului, au păstrat o relaţie de prietenie demnă de toată lauda. Jude obişnuia să o viziteze foarte des, petrecându-şi unele vacanţe alături de ea şi copii. De la începutul anului însă, de când Law a aflat că Frost s-a apucat să-şi scrie autobiografia, prietenia lor a intrat în derivă. Primul semn de răceală a apărut chiar de Crăciun, când actorul a organizat o vacanţă pentru Rafferty, Iris şi Rudy, transmiţându-i lui Sadie că, dacă vrea, poate veni, cu condiţia să-şi plătească singură sejurul. În locul ei, Jude a luat-o pe (fosta şi) actuala iubită, Sienna Miller.

În ultima perioadă, lucrurile au mers din rău în mai rău. „Jude i-a spus lui Sadie că vrea să ştie în amănunt tot ce a scris despre el. Este foarte îngrijorat ca nu cumva parte din dezvăluirile cărţii să îi dăuneze carierei şi să îi afecteze copiii, atunci când vor fi suficient de maturi pentru a o citi”, a declarat o sursă din anturajul actorului.

E limpede că Law se simte cu musca pe căciulă şi că publicul nu ştie nici pe departe tot adevărul despre despărţirea lui de Sadie. Altfel, nu ar fi atât de temător şi hotărât totodată să oprească publicarea cărţii ori să aibă control asupra conţinutului.

Britanicul l-a contactat deja pe Atkins Thomson, avocatul Siennei Miller, pentru a discuta despre un eventual proces. Nici Sienna nu doarme foarte liniştită de când a aflat despre cartea cu pricina, întrebându-se dacă şi ce a scris despre ea fosta doamnă Law. La drept vorbind, relaţia celor două este destul de ciudată, de vreme ce, pe de-o parte, Sadie vorbeşte frumos despre Sienna în presă, iar pe de cealaltă, Kate Moss, (buna prietenă a lui Sadie) nu o invită pe Sienna la petrecerea ei de Paşte. Dar îi invită pe Sadie şi Jude!

Cartea se va axa în principal pe copilăria şi începutul carierei lui Sadie, culminând cu celebrul ei mariaj cu Jude. Bineînţeles, nici durerosul capitol al divorţului nu va lipsi. Până acum, ştim că cei doi au divorţat în octombrie 2003, după ce Frost şi-a acuzat soţul că a forţat-o să urmeze un tratament pentru depresie post-natală. Ziarele au sugerat că problemele au apărut spre sfârşitul anului 2002, după ce fiica lor, Iris, pe-atunci în vârstă de doi ani, a înghiţit în joacă o pastilă de ecstasy, la o petrecere unde se afla însoţită doar de mama ei. Ce dezvăluiri pregătite de Sadie i-au furat oare liniştea lui Jude?Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}