Kylie câştigă 11.000 de lire sterline pe zi

14 martie, 2010

E drept că artista nu domină topurile cu o avalanşă de hituri compuse pe bandă rulantă, asemenea lui Beyoncé sau Rihannei. Însă este în continuare una dintre cele mai profitabile artiste, o performanţă cu atât mai notabilă cu cât a intrat în industria muzicală în urmă cu 20 de ani.

De fapt, Kylie a câştigat anul trecut mai mult decât oricând în cariera sa. Vedeta pop de 41 de ani a avut un profit de peste patru milioane de lire sterline (din care 2.8 milioane au fost aduse de turneul său mondial din 2008-2009, iar restul, din vânzări de discuri şi drepturi de autor). Iata o revenire uluitoare, după ce în 2005 a fost diagnosticată cu cancer la sân (dramă peste care a trecut cu bine, fiind operată şi urmând chimioterapie).

Cântăreaţa australiană a vândut peste 60 de milioane de discuri, iar în 2008 a fost premiată de Prinţul Charles pentru contribuţia sa în muzică, devenind Ofiţer al Ordinului Imperiului britanic. Pentru această vară, Kylie a anunţat un nou album. Aşadar, tot ce mai lipseşte pentru ca tabloul să fie perfect este să-şi întemeieze o familie, aspect la care se gândeşte foarte serios. Cel alături de care a declarat că are de gând să facă acest pas este modelul spaniol Andrés Velencoso, cu care are o relaţie de doi ani şi care este cu 10 ani mai tânăr decât ea.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}