Leo DiCaprio pune lacătul pe Clubul 25? Ce se mai întâmplă în viața amoroasă a actorului

7 octombrie, 2022

La nici 50 de ani, actorul are deja în palmaresul amoros 50 de modele, niciuna sărită de 25 de ani. Ultima lui cucerire, Gigi Hadid, confirmă extinderea controversatului Club 25 la iubite mai mature

image

Până mai ieri, trei lucruri erau sigure pe lumea asta – moartea, impozitele și faptul că Leonardo DiCaprio (47) se desparte de iubita lui înainte ca ea să împlinească 25 de ani. Acum, când este pozat cu un model de 27 de ani, ne facem cruce de trei ori, scuipăm în sân și ne minunăm – starul hollywoodian s-a maturizat, în sfârșit, a depășit complexul pe care-l avea cu privire la vârsta adolescentină a iubitelor lui și acceptă compania tinerelor trecute de 25 de ani! Scoateți șampania, sărbătorim!

După mai bine de două decenii, în care Leo stătea cu ochii pe ceas și număra secundele până ce partenera lui împlinea „fatidica” vârstă de 25 de ani și-o părăsea fără remușcări, iată că acum își încalcă propriile principii și petrece de zor cu superba Gigi Hadid (27), care nu numai că este cea mai „bătrână” iubită a lui de până acum, dar și mamă. Topmodelul are o fetiță de doi ani, Khai, cu Zayn Malik, de care s-a separat în octombrie 2021. Și DiCaprio e proaspăt despărțit, trimițând-o la plimbare pe fosta lui iubită, Camila Morrone, după numai 40 de zile de când suflase în lumânări și sărbătorise împlinirea a 25 de ani.

De când și-a încheiat idila de patru ani cu fiica fostei iubite a lui Al Pacino, Leo a frecventat cluburile de noapte în fiecare seară. Și, deloc surprinzător, și-a găsit un nou model care să-i țină companie. Până la intrarea în tipar a revistei, cele două vedete nu și-au confirmat idila, însă tabloidele americane vuiesc cu picanterii despre relația lor la început de drum.

Primele zvonuri despre idila dintre Leo și Gigi au apărut în iulie, când au participat amândoi la deschiderea unui nou club din Manhattan. Dar nimeni nu le-a dat crezare. Doar n-o pierde actorul vremea cu vreo „băbătie”, nu? Apoi, în august, cei doi posibili amorezi s-au întâlnit din nou în club, iar, la început lunii septembrie, am aflat cum el ar fi interesat de ea, dar celebra mămică nu-și dorește complicații romantice. Nici măcar cu cel mai râvnit burlac de la Hollywood! Așa că am lăsat-o baltă cu toții.

N-am mai investigat situația, mai ales că altă jună desăvârșită intrase în peisaj la numai câteva zile după ce DiCaprio își părăsise iubita de-abia sărită de 25 de ani. Modelul ucrainean Maria Beregova (22) petrecuse cu el în Saint Tropez în iulie, apoi, pe 3 septembrie, „noua iubită a lui DiCaprio” era urmărită de paparazzi făcând shopping într-un magazin de lenjerie intimă din Londra. Dar am uitat cu totul de Maria – cea proaspăt divorțată de nepotul fostei „mâini drepte” a dictatorului Gaddafi, Ahmed Masoud Abdelhafid (30), și mare doritoare de un nou „sugar daddy” – când Leo a fost surprins în ipostaze intime, pe 13 septembrie, cu mult mai cunoscuta Gigi Hadid.

image

Starul din Titanic și-a pus de câteva ori drăgăstos mâinile pe umerii lui Gigi, în timpul unei petreceri exclusiviste de la Casa Cipriani, din New York, și chiar a ținut-o puțin de mână pe superba blondină. Gata, s-au cuplat, sunt împreună? Juriul încă deliberează. Se pare că cele două staruri se distrează de minune pe la party-uri și tatonează încă terenul, se cunosc mai bine, fără să fie într-o relație exclusivistă. „DiCaprio nu-și schimbă iubitele ca pe șosete. Amândoi o iau ușurel deocamdată…”, dezvăluie o sursă din anturajul actorului pentru DailyMail.

Un apropiat de-ai lui Gigi insista, pe 14 septembrie, pentru E! News, că „niciunul dintre ei nu caută o relație serioasă acum”. „Gigi și Leo au ieșit în oraș împreună de mai multe ori și sunt atrași unul de altul. Ea îl consideră pe el un tip foarte cool!”, a adăugat sursa respectivă. Minunat! Și-atunci pe când nunta? Not so fast! Chiar și dacă există ceva mai mult decât o mică aventură între ei, nimeni nu se grăbește spre altar. Poate doar să devină un cuplu stabil, ceea ce n-ar fi deloc exclus.

Le-o fi înșirat DiCaprio ca pe mărgele pe toate divele de pe podium până acum, dar n-a călcat niciodată strâmb. Totuși, în ciuda fidelității de care e în stare Leo, Hadid suflă și-n iaurt după toate dramele din viața ei personală – vezi vechea ei relație, când tatăl copilului ei a ajuns într-o altercație de toată jena cu mama soacră – și nu e deloc pregătită să i-l prezinte micuței Khai pe „tati Leo”. N-are nicio problemă să flirteze cu actorul pe la petreceri, să închege conversații insinuante pe la after party-urile de la Fashion Week, dar cam atât. Doar că, din punctul lui de vedere, nu trebuie pierdut timpul cu tatonări nesfârșite. Odată cuplat, Leo pornește cronometrul și, în secunda în care iubita lui depășește „termenul de valabilitate”, stop și de la capăt! Așa o să procedeze oare și cu Gigi?

După toată acea pleiadă de iubite de-abia trecute de adolescență, putem spune că individul are un mod anume de operare, de care ne-am amuzat copios cu toții. Ricky Gervais povestea, la Globurile de Aur din 2020, cum filmul Once Upon a Time… in Hollywood are trei ore și iubita lui DiCaprio era deja prea bătrână pentru el până la genericul de final al peliculei. Iar Amy Schumer a stârnit hohote de râs când a menționat, la Oscaruri, că Leo „a încercat din răsputeri să lase o planetă mai curată și mai verde generațiilor următoare, adică… iubitelor lui”.

image

Ca să nu mai spunem că filmul Titanic a împlinit, anul acesta, 25 de ani și, drept urmare, Leonardo… nu-și va mai dori să fie în el. Până și Delia a făcut glume la adresa actorului atunci când s-a pozat lângă figura lui de ceară, într-un muzeu din Viena! „Bagă-mă în seamă! Am 18 ani!”, a comentat cântăreața postarea ei de pe 6 septembrie. Și are dreptate, pentru că Leo DiCaprio poate discrimina cum n-am crezut posibil.

Totuși de unde și până unde obsesia lui DiCaprio pentru femei atât de tinere? Nu-și dorește și el o parteneră cu care să aibă ceva mai mult de discutat decât cel mai recent reality show de pe rețelele de streaming sau cum să faci un selfie perfect?! Ne punem acum toate speranțele în Hadid. Totuși, este mai tânără decât el cu 20 de ani! E limpede pentru oricine că Leo repetă același tipar încă din 1994, când era cuplat cu modelul de 20 de ani, Bridget Hall, și a rămas parcă blocat în acea perioadă. Naomi Campbell, Kristen Zang, Helena Christensen, Amber Valletta și Eva Herzigova, toate aceste frumuseți aveau mai puțin de 25 de ani când s-au iubit sau au fost surprinse în ipostaze compromițătoare cu faimosul actor. Iar psihologii au explicații pertinente pentru preferința ciudată a lui Leo pentru june.

El nu și-a dorit niciodată însurătoare și nici copii și alege să-și petreacă timpul cu cineva care nu pune astfel de presiuni pe el. Simplu, nu? O altă posibilă cauză a comportamentului său discriminator este că Leo avea fix 25 de ani când a bifat prima lui experiență negativă cu presa, iar acest lucru l-a marcat atât de mult de nu și-a revenit nici în ziua de azi. Filma de zor în Thailanda pentru The Beach când a fost acuzat că producția la care lucra a distrus mediul înconjurător și, mai mult, că a făcut și el câteva „stricăciuni” pe plan personal - lăsase gravidă o tânără fără să-și asume responsabilitatea. Cel mai probabil minciunile publicate l-au speriat atât de mult la nivel subconștient, încât a rămas blocat la vârsta de dinainte de-a fi atacat. O altă posibilă explicație e că se teme să nu fie folosit de iubite în interes profesional. De-aia nu alege niciodată actrițe, ci doar manechine.

E la mintea cocoșului că îl flatează succesul pe care-l are în rândul acestor creaturi superbe care-l percep ca pe un Zeu. E semn de maximă virilitate o astfel de idilă, în timp ce o iubită de aceeași vârstă cu el n-ar face decât să-i oglindească propria mortalitate. Și, mai presus de orice, în viața lui există o singură femeie ridicată de el pe piedestal – mama lui! Irmelin Indebbirken este cea care îl însoțește pe actor pe covorul roșu, la premierele filmelor lui, nu fătucile din dormitorul lui. „Mama e cea mai importantă persoană din viața mea!”, a ținut să spună Leo lucrurilor pe nume.

„Este atât de puternică și de sinceră! Eu caut aceste calități într-o femeie”, conchidea el. Oare Gigi se poate compara cu cea care s-a născut în timpul bombardamentelor din cel de-al Doilea Război Mondial și care l-a dus zilnic pe Leo la o școală aflată la trei ore distanță de casă, doar ca să-i ofere băiatului alternative în viață?! Cum-necum, au existat femei speciale în viața lui Leo, în afara celei care i-a dat naștere. Cel puțin una. Modelul și actrița Kristen Zang a fost cea care i-a scăpat actorului printre degete, marea lui dragoste, care l-a părăsit pe DiCaprio după doi ani de idilă, pentru că starul de 23 de ani era… prea imatur.

Mai multe pentru tine...

Și, când te gândești că actorul n-a făcut mari progrese de atunci, pentru că trăiește într-o perpetuuă criză existențială, în care caută doar validarea unor adolescente! Of! Nici măcar Naomi Campbell n-a reușit să-l aducă pe calea cea bună! Ce-i drept, era și ea extrem de tânără și de superficială atunci. Gisele Bündchen, de pildă, n-avea mai mult de 18 ani când s-a cuplat cu DiCaprio. Idila lor s-a încheiat când modelul împlinise 23 de ani, după care Leo a pus ochii pe Bar Refaeli, în 2005, și-a stat cu ea până a împlinit 25 de ani. Următoarea lui cucerire a fost Blake Lively, care avea 23 de ani când s-au întâlnit la petrecerea de pe yachtul lui Steven Spielberg din Monte Carlo. Erin Heatherton era o tinerică de 22 de ani în 2012, iar Tori Garrn, următoarea lui iubită, avea 20 de ani când l-a întâlnit. Cele mai mature partenere ale lui au fost Kelly Rohrbach, care avea 25 de ani când formau un cuplu, și Nina Agdal, care i-a ținut acestuia companie până a împlinit 25 de ani, în 2017.

De mai bine de două decenii, Leo se cuplează aproape exclusiv cu îngerașii blonzi de la Victoria’s Secret sau cu modelele Sports Illustrated. Petrece pe yacht cu ele prin Europa, fac snorkeling împreună în Positano, apoi dansează la Coachella și se plimbă cu bicicletele prin New York, dar nimic mai mult. Nu vorbește despre ele prin presă, nu le ia cu el la evenimente. Iubitele lui sunt niște trofee. Le cucerește rapid și-i rămân prin preajmă până la termenul limită binecunoscut. Iar, când rămâne singur, DiCaprio merge la Cannes pentru noi cuceriri. Sau la Fashion Week. „L-am văzut la o petrecere în Cannes…”, începe să povestească modelul Ashley Smith. „A stat cinci minute, a găsit o fată și a plecat. Bravo, Leonardo!”, a adăugat modelul Sports Illustrated. Totuși festivalul de la Cannes are loc doar o dată pe an.

Ce face DiCaprio în restul timpului? Rupe cluburile-n două, după cum am văzut recent. El însuși nu se agită prea mult, stă în intimitatea grupului său și vorbește doar cu cei cunoscuți. Însă are la dispoziție „ambasadorii” lui, care circulă prin incintă și cer politicos cărțile de vizită ale domnișoarelor prezente la petrecere. „Locotenenții” lui îi știu gusturile prea bine, aflându-se în anturajul vedetei încă din anii ’90, când populația feminină a planetei nu i se așternea încă la picioare. De pildă, vechiul lui amic, Tobey Maguire, a participat la o întâlnire amoroasă dublă cu DiCaprio și o tânără atrăgătoare în toamna lui 2017, fix înainte ca Leo să-și înceapă idila cu Morrone. Toate aceste persoane care facilitează fericirea amoroasă a starului din The Revenant (2015) nu suflă apoi o vorbă despre toată aventura trăită.

Nici el nu mai acceptă întrebări personale din partea jurnaliștilor. Ultima dată când a vorbit despre dragoste era 1994. Acum, Leonardo e axat doar pe filmele lui și pe salvarea planetei prin proiectele sale caritabile. Atât. S-a baricadat bine în spatele faimoasei firme de PR de la Hollywood, Sunshine Sachs, care-i indică ce interviuri și răspunsuri să ofere și gata. Nimeni nu obține nicio informație de la el sau de la vreo fostă iubită de-ale lui. Ca să avem, totuși, o privire de ansamblu asupra situației, presa a făcut rost de un contract de confidențialitate pe care angajații de la compania lui de producție, Greenhour Corp, trebuie să-l semneze. „Informații confidențiale sunt cele despre actor, familia și prietenii lui, afacerile sale, dar și despre existența oricărei legături profesionale sau personale pe care DiCaprio o are cu cineva”, susținea un expert în Los Angeles Times, în 2017.

Mai mult, orice material ofensator sau deplasat e considerat confidențial. Ha, oare ce tip de contract or semna iubitele lui?! Pentru că vuiește prin modeling că nimeni n-are voie să-i pomenească numele în public fără să se aștepte la repercusiuni. „Nu știu dacă am voie să spun ceva despre acest subiect”, a șoptit Sara Sampaio în 2015 cu privire la Leo. Doar Gisele Bündchen a îndrăznit să comenteze despre el, dar abia după 14 ani de la despărțire: „Am fost oare singura care să-și dorească să nu mai fumeze și să nu mai bea atât, în timp ce el a rămas la fel de petrecăreț? Din păcate, da”. Cu alte cuvinte, DiCaprio era de-o imaturitate crasă. Și încă o mai fi. „Mama e singura persoană căreia i-aș oferi un diamant…”, ne-a lovit DiCaprio pe toate în moalele sufletului. Poate se răzgândește între timp, pentru că, vorba cântăreței Dionne Warwick (81), care nu s-a putut abține, pe 13 septembrie, să nu comenteze despre Clubul 25 al actorului: „Ce pierdere cu regula asta de 25 de ani! Nici nu știi ce pierzi, Leo!”. Poate că tocmai aflase...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg